Kantoorruimte huren Hengelo? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte

Hengelo

Hazenweg 36
€3.953,- Per maand
558 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Hengelo

Nieuwstraat 24
€1,- Per maand
116 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Hengelo

Droogdokstraat 1
€125,- Per m2, per jaar
Vanaf: 50 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Hengelo

Sportlaan Driene 8-10
Vanaf €150,- Per maand
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren in Hengelo? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte Hengelo

Zoek jij een mooi kantoorpand dichtbij Duitsland? Hengelo is dan de ideale plek om een kantoorruimte te huren. In deze stad onderneem jij tussen de grote steden van Almelo en Enschede. Bovendien is Hengelo gezellig en biedt het vele kansen voor ondernemers die zich richten op Nederland en Duitsland.

Ondernemen in Hengelo

Ondernemen en innoveren zit in het bloed van Hengelo. De stad is namelijk van oudsher een echte techniekstad. En met de Universiteit Twente die aan de rand van Hengelo ligt, proberen ze deze status te behouden. Door de diverse scholen in de buurt zijn er in deze stad ook genoeg arbeiders te vinden.

Hengelo ligt zeer centraal in het stedelijke gebied van Twente. De ligging zorgt er voor dat de stad zeer goed bereikbaar is door de A1 en de A35. En met de uitstekende treinverbindingen en het Twentekanaal heb je veel opties om snel en efficiënt te reizen. Het is dus ideaal om een kantoorpand in Hengelo te huren.

De omgeving van de stad

Natuurlijk is niet alleen het ondernemersklimaat belangrijk; ook de leefomgeving moet aangenaam zijn. Dat is zeker het geval in deze gezellige stad! Hengelo is omringt door natuur en in de binnenstad zijn genoeg winkel- en eetgelegenheden te vinden.

Kantoorruimte huren in Hengelo?

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorpanden in diverse oppervlaktes, zo kunnen wij je helpen aan het huren van een passende kantoorruimte in Hengelo. Ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Hengelo. Zo hebben wij diverse kantoorpanden in Enschede en Almelo in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.