Kantoorruimte huren Harderwijk? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte

Harderwijk

Schoenmakersstraat 18
€1.450,- Per maand
110 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren in Harderwijk? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte in Harderwijk

Harderwijk is een Hanze- en vestingstad gelegen in Gelderland. De schilderachtige binnenstad is gevuld met zo’n honderd rijksmonumenten en heeft een rijk historisch verleden. Doordat er veel toerisme is in Harderwijk, zijn er vele kansen voor ondernemers! Ook is deze stad gelegen aan de rand van de Veluwe, waardoor er tussen het ondernemen door genoeg mogelijkheden zijn om lekker te ontspannen in de natuur. Een kantoorruimte huren in Harderwijk is dus een mooie kans. 

Harderwijk en ondernemen

Er zijn verschillende bedrijventerreinen in Harderwijk, waaronder bijvoorbeeld Lorentz. Voor ondernemers is er veel begeleiding, zowel vanuit de gemeente als vanuit collega-ondernemers. Zo is er bijvoorbeeld het Ondernemersloket Harderwijk: een platform voor en door ondernemers. Harderwijk biedt jouw bedrijf dus zeker de kans om vooruit te gaan en te groeien. 

Geografisch gunstig gelegen

Naast bovengenoemde pluspunten is Harderwijk ook nog eens ontzettend gunstig gelegen. De stad ligt tussen Zwolle en Amersfoort in, waardoor ook grote steden als Apeldoorn, Arnhem en Utrecht makkelijk te bereiken zijn. Door de goede verbinding met wegen als de A12 en N302 is Harderwijk een gunstige uitvalsbasis voor jouw bedrijf.

Kantoorruimte huren in Harderwijk?

Op onze website vind je een breed aanbod van te huren kantoorruimtes in Harderwijk. Ook in nabijgelegen steden als Amersfoort, Apeldoorn en Zwolle bieden wij verschillende kantoorruimtes en bedrijfsruimtes. Zo is er altijd een kantoorruimte in ons aanbod die voldoet aan de wensen van jou en je bedrijf. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.