Kantoorruimte huren Haarlem? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte

Haarlem

Grote houtstraat 132
€3.333,- Per maand
78 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Haarlem

Tappersweg 14 - 49
€1.050,- Per maand
109 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Haarlem

Zijlsingel 1
€4.133,- Per maand
320 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Haarlem

Rivièradreef 29
€3.720,- Per maand
186 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Haarlem

Hendrik Figeeweg 3 - H1
Vanaf €300,- Per maand
Vanaf: 28 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Haarlem

Kennemerplein 6-14
Vanaf €150,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Haarlem

Waarderweg 33
Vanaf €225,- Per maand
Vanaf: 5 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Haarlem

Rivièradreef 44
€1.850,- Per maand
111 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren in Haarlem? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorpand Haarlem

Haarlem is een prachtige stad dichtbij de hoofdstad. Wil jij ondernemen nabij de hoofdstad, zonder middenin de drukte van Amsterdam te zitten? Dan is Haarlem de beste keuze. Dit is echter niet het enige voordeel die Haarlem te bieden heeft als je een kantoorpand wilt huren. Er zijn er nog veel meer!

Gunstige ligging

Als je dichtbij een grote stad als Amsterdam een kantoorpand hebt, brengt dat veel voordelen met zich mee. Zo ben je op een steenworp afstand van de internationale luchthaven Schiphol. Vooral als je ambities hebt om internationaal te ondernemen, is dit gunstig.

In zo’n grote hoofdstad moet het openbaar vervoer uitstekend geregeld zijn. Elke dag komen er 355.000 naar Amsterdam om te werken, ondernemen en recreëren. Haarlem haalt hier ook veel voordeel uit, want de infrastructuur in de regio wordt continu geoptimaliseerd. Zo gaan er steeds meer treinen rijden tussen Rotterdam en Amsterdam.

Sterke ondernemersklimaat

Het ondernemersklimaat in Haarlem is uitstekend. Er wordt veel samengewerkt tussen bedrijven om innovatie te bevorderen. Daarnaast investeert de gemeente veelvuldig in het ondernemersklimaat. De gemeente geeft ondernemers volop de ruimte voor bedrijvigheid. Zo kunnen ondernemers bij de gemeente terecht voor advies en investeert de gemeente in  een sterke infrastructuur.

Mooie binnenstad

Wil je even ontsnappen aan het drukke bedrijfsleven? Ga eens tijdens de lunch de binnenstad in. De stad heeft een historische uitstraling en er is genoeg te doen. Er zijn veel eetgelegenheden, cafés en parkjes om heerlijk tot rust te komen. Fijn voor jezelf, maar ook voor je klanten en personeel.

Kantoorruimte huren in Haarlem

Heb je interesse om een kantoorpand te huren in Haarlem? Bekijk dan eens onze website. Ons aanbod verandert steeds ,dus bekijk ons aanbod regelmatig. Wil je eerst nog meer informatie over een van onze kantoorpanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.