Kantoorruimte huren Ede? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte
diverse units

Ede

Celciusstraat 34-42
Vanaf €200,- Per maand
Vanaf: 24 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Ede

Doelenstraat 54
€2.125,- Per maand
145 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Ede

Celsiusstraat 37
Vanaf €12.142,- Per maand
Vanaf: 1267 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Weet je wat Huurbieding.nl zo uniek maakt? Je kunt vrijblijvend bieden op de huurprijs van de beschikbare panden. Je komt direct in contact met de verhuurder.

Kantoorpand Ede

Ede is een mooie stad in de provincie Gelderland. Ondanks dat het niet een hele grote stad is vind je er wel de voordelen van een grote stad. Zo is er een bruisend bedrijfsleven met genoeg activiteit in de buurt. Toch een keer naar een grotere stad? Je bent zo in Arnhem. Met de trein sta je al binnen 10 minuten in deze buurstad. Ede zelf is zich altijd aan het ontwikkelen en dat komt mede door de ondernemers in de stad. De gemeente van Ede vindt het belangrijk dat bedrijven de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Hierdoor heeft Ede een sterk ondernemersklimaat. Dit is niet het enigste voordeel als je een kantoorpand in Ede gaat huren. Ontdek alle voordelen.

Geweldige bereikbaarheid

Net als vele andere steden is ook Ede uitstekend bereikbaar. De stad heeft een treinstation dat zich grenst aan grote snelwegen als de A30 en de A12. Met de trein verplaats je jezelf snel naar andere grote steden in Nederland. Binnen 25 minuten sta je in het centrum van Utrecht.

Ruim aanbod aan kantoorpanden

Ede beschikt over een ruim aanbod aan grote bedrijfsparken. Denk aan de parken als de Frankeneng, Veluwse Poort en De Vallei. In ons aanbod zijn regelmatig kantoorpanden te vinden in één van deze parken. Ons aanbod verandert continu, waardoor we adviseren om regelmatig de bedrijfspanden in Ede te bekijken.

Kantoorruimte huren in Ede?

Op onze website is een uitgebreid aanbod te vinden in verschillende oppervlaktes. Wil je graag meer informatie over een van de kantoorruimtes op onze website? Neem dan gerust contact met ons op.