Kantoorruimte huren Enschede? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte
diverse units

Enschede

Nijverheidsstraat 28-30
€125,- Per m2, per jaar
Vanaf: 495 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Enschede

Capitool 15
€125,- Per m2, per jaar
Vanaf: 327 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Enschede

Brandweerstraat 20
Vanaf €2.667,- Per maand
Vanaf: 200 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Enschede

Hengelostraat 581
€125,- Per m2, per jaar
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Weet je wat Huurbieding.nl zo uniek maakt? Je kunt vrijblijvend bieden op de huurprijs van de beschikbare panden. Je komt direct in contact met de verhuurder.

Kantoorpand Enschede

Enschede is een grote stad in het oosten van de provincie Overijssel. Het is de grootste stad van deze provincie en telt 157.907 inwoners. Hiermee kan de stad officieel gerekend worden tot de dertiende gemeente van Nederland. Ondernemen in Enschede is geen slecht idee. De stad biedt vele voordelen voor zowel kleine als grote bedrijven. Zo bevindt de stad zich dicht bij de Duitse grens en beschikt Enschede ook over een groot aantal hoogopgeleide arbeidskrachten. Genoeg redenen dus om hier een kantoorpand te huren.

Bereikbaarheid

Enschede is vanuit allerlei richtingen goed te bereiken met de auto. In andere steden in Overijssel is het soms lastig om het centrum met de auto te bereiken. In Enschede is dit geen enkel probleem. Daarnaast beschikt de stad over maar liefst 4 treinstations en veel goede busverbindingen. Ook het openbaar vervoer is in deze stad dus goed geregeld.

Vooruit kijken

De stad Enschede is een zogenaamde ‘pioneering city’. Men werkt continu aan de voortgang van technologie en het duurzamer en veiliger maken van onze wereld. Leuk feitje: er ontstaan nergens in Nederland zoveel start-ups als in Enschede!

Inspiratie genoeg

In Enschede zijn voldoende inspirerende ontmoetingsplekken voor ondernemers te vinden. Niet alleen in de binnenstad zijn er voldoende ondernemerscafés te vinden, ook kun je in Enschede de werk-en ontmoetingsplek CeeCee aantreffen. CeeCee is een inspirerende werk- en ontmoetingsplek voor ondernemers in de media, technologie, ICT, design en architectuur. Daarnaast bevindt zich in Enschede ook het Euregio bedrijvenpark. Dit is een zeer modern bedrijventerrein in Enschede Oost vlakbij de Duitse grens.

Kantoorpand huren in Enschede?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze zeer innovatieve stad in het oosten van het land? Bekijk dan eens ons uitgebreide aanbod op de website. Wil jij meer informatie over onze kantoorpanden in Enschede, neem dan vrijblijvend contact met ons op.