Kantoorruimte huren Emmen? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte

Emmen

Kleepassage 11
€2.792,- Per maand
190 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Emmen

Nijbracht 82
€1,- Per maand
1933 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Emmen

Hoenderkamp 22
€75,- Per m2, per jaar
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Emmen

Boermarkeweg 44-46
€135,- Per m2, per jaar
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren in Emmen? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorpand Emmen

Emmen is een vooruitstrevende stad in het oosten van het land. De stad heeft een moderne uitstraling met veel ondernemers- en recreatiemogelijkheden. Ideaal als je met een klant wil netwerken buiten je eigen kantoorpand. Emmen heeft veel te bieden voor ondernemers. Daarom is het een goede plek om een kantoorpand te huren.

Gunstige ligging

Doe je veel zaken met Duitsland, de belangrijkste handelspartner van Nederland? Dan zit je in Emmen goed. De stad zit namelijk op steenworp afstand van onze oosterburen. Daarnaast ligt Emmen gunstig op de snelweg A37. Dit is de snelste verbinding tussen de Randstad, Noord-Duitsland, Scandinavië en de Baltische staten.

Ondernemersklimaat

Emmen is uitgeroepen tot de vriendelijkste ondernemersgemeente van Drenthe. Dit betekent dat de lokale overheid, onderwijs, kennisinstituten en bedrijven intensief samenwerken om het ondernemersklimaat constant te verbeteren. Ook heeft Drenthe zelf een kennispoort. Hier kun je al je ondernemersvragen kwijt en er wordt volop ondersteuning geboden aan start-ups.

Kantoorpand huren in Emmen

Op onze website is een uitgebreid aanbod te vinden van onze kantoorpanden in Emmen. Ons aanbod verandert continue, hou daarom geregeld onze website in de gaten. Heb je interesse om een kantoorpand in Emmen te huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.