Kantoorruimte huren Alkmaar? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte
diverse units

Alkmaar

Berenkoog 48
Vanaf €275,- Per maand
Vanaf: 44 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Alkmaar

Drechterwaard 102
Vanaf €700,- Per maand
Vanaf: 37 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Alkmaar

Jan Ligthartstraat 1
€240,- Per m2, per jaar
Vanaf: 10 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Alkmaar

Laat 159
€1.600,- Per maand
120 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Alkmaar

Langestraat 106
€3.750,- Per maand
115 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Weet je wat Huurbieding.nl zo uniek maakt? Je kunt vrijblijvend bieden op de huurprijs van de beschikbare panden. Je komt direct in contact met de verhuurder.

Kantoorpanden Alkmaar

Alkmaar biedt elke ondernemer genoeg en kent een groeiende beschikbaarheid van bedrijfsruimtes. De grootste industrieterreinen van de regio en in de gemeente Alkmaar zijn bedrijventerrein Beverkoog, Boekelermeer en de Zandhorst. Buiten deze bedrijventerreinen zijn er uiteraard ook kantoorruimtes beschikbaar in het centrum van de stad Alkmaar. 

Ontwikkeling van de kantorenmarkt in Alkmaar


De marktdynamiek van de kantorenmarkt in Alkmaar is altijd in beweging. Door voldoende inspelen op de vraag is er in Alkmaar geen tekort aan het aanbod van kantoorpanden. Vooral de kantoorpanden met een groter oppervlakte zijn in voldoende mate beschikbaar. Dit in tegenstelling tot de wat kleinere kantoren, want die worden over het algemeen razendsnel verhuurd of verkocht zodra ze op de markt komen als zijde 'beschikbaar'. 

Ook ons aanbod van kantoorpanden fluctueert mee op de bewegingen in die markt, maar ons huidige aanbod van kantoorpanden in Alkmaar is hierboven te bekijken.  

Waarom is het prettig ondernemen in Alkmaar?


Alkmaar ligt boven de hoofdstad van Nederland in de provincie Noord-Holland en de stad staat ook wel bekend als Kaasstad. Hoewel het er niet zo druk is als in de hoofdstrad, bruist het er wel altijd en is er een sprake van een continue aanloop van mensen. Daarnaast ondersteunt de gemeente Alkmaar de vestiging van startende ondernemingen in de regio en zijn er allerlei partijen  op te noemen die wat kunnen betekenen voor startende ondernemingen. Tenslotte profiteert u met een kantoor in Alkmaar van een goede bereikbaarheid door de A9 en zit u dicht tegen de Randstad aan. 

Wilt u een kantoorruimte gaan huren?

Heeft u vragen over een kantoorpand in Alkmaar, twijfel dan niet om deze aan ons te stellen. Neem hiervoor contact met ons op, want we informeren u graag verder en zoeken graag mee naar de perfecte kantoorruimte voor uw onderneming.