Werner von Siemensstraat 1
Zoetermeer

2712 PN

Kantoorpand Werner von Siemensstraat 1 Zoetermeer
Kantoorpand Werner von Siemensstraat 1 Zoetermeer
Kantoorpand Werner von Siemensstraat 1 Zoetermeer

Dutch Tech Campus is dé hotspot voor smart mobility, ICT en e-health & care. De DTC is een campus waar technologie en ondernemen bij elkaar komen en waar diverse nationale en internationale (IT-)bedrijven, waaronder Siemens Mobility, Topcon, ATOS medical, WSAudiology, Reconext, en Lamboo Medical reeds zijn gevestigd. De campusbedrijven worden daarnaast door de Campus gestimuleerd en gefaciliteerd in het delen van kennis en voorzieningen.

Uw organisatie vestigen op het Dutch Tech campus betekent onder andere werken in het hart van technologie met alle denkbare faciliteiten en services binnen handbereik, samenwerken met de gevestigde (inter)nationale bedrijven met een groot netwerk en veel technologische kennis en gebruik maken van bestaande samenwerkingen met onderwijsinstellingen zoals De Haagse Hogeschool en mboRijnland (met ruim 800 IT-studenten), de gemeente en omliggende metropoolregio. Bovendien is de DTC gelegen op een optimale zichtlocatie en bereikbaarheid langs de A12 en treinstation Lansingerland Zoetmeer. De campus zelf beschikt over uitstekende parkeerfaciliteiten alsmede horeca, vergader- en event faciliteiten.

Naast de bestaande bedrijven faciliteert de campus zowel start-ups als scale-ups op het gebied van Tech.

Dutch Tech Campus is gelegen op het voormalig Siemens complex langs de A12 en bestaat uit een 6-tal solitaire kantoorgebouwen en een 3-tal (logistieke) bedrijfsruimten van in totaal circa 42.000 m². Bovendien staan er diverse logistieke ontwikkelingen op de planning. Het terrein van in totaal circa 130.000 m² wordt daarnaast constant ontwikkeld en getransformeerd, waarbij hoogwaardig materiaal wordt gebruikt en duurzaamheid centraal staat.

In het kort:
- dé hotspot voor smart mobility, ICT en e-health & care;
- werken in het hart van de technologie met alle denkbare faciliteiten en services binnen handbereik;
- diverse nationale en internationale IT-bedrijven als Siemens, Topcon en Reconext die reeds op de campus zijn gevestigd met een internationaal netwerk en technologische kennis;
- optimale zichtlocatie en bereikbaarheid langs de A12 en treinstation Lansingerland Zoetermeer;
- in het hart van de Randstad met uitvalswegen naar Rotterdam, Den Haag, Amsterdam (Schiphol);
- samenwerkingen met de Haagse Hogeschool, mboRijnland, gemeente en metropoolregio;
- circa 42.000 m² kantoorruimte, hoogwaardige logistieke bedrijfsruimte en circa 36.000 m² ontwikkelpotentie verspreid over een campus van in totaal circa 130.000 m²;
- brasserie, restaurant, vergaderen, evenementen en meer faciliteiten;
- onder andere fiets-, bloemen en taxiservice;
- uitstekende beveiliging in en rondom de campus;
- uitstekende parkeerfaciliteiten.

Bereikbaarheid:
Per auto
De Dutch Tech Campus is gelegen op een prominente zichtlocatie gelegen direct naast de snelweg A12. De Dutch Tech Campus is daarnaast logistiek gezien uitstekend gelegen tussen diverse grote steden: Den Haag (12 km), Amsterdam (Schiphol 45 km), Rotterdam (Rotterdam Airport 20 km), Utrecht (45 km) en tevens Antwerpen en het Duitse achterland.

Per openbaar vervoer
De Campus is gemakkelijk te bereiken vanaf het onlangs geopende station Lansingerland Zoetermeer. Het station heeft een Park & Ride terrein met ruimte voor circa 700 auto's. Station Lansingerland Zoetermeer is een treinstation op de kruising van de verlengde Oosterheemlijn van RandstadRail en de spoorlijn Gouda - Den Haag op de grens van Bleiswijk en Zoetermeer.

Door de realisatie van het station zijn verschillende transportmogelijkheden (trein, RandstadRail en bus) rechtstreeks verbonden met de campus. De bereikbaarheid van de Dutch Tech Campus is hierdoor uitstekend.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid op de Dutch Tech Campus verdeeld over diverse parkeerfaciliteiten. Onderdeel van de constante ontwikkeling is de herinrichting van het parkeerterrein en de brasserie begin 2021. Tevens is het parkeerterrein uitgebreid met 185 parkeerplaatsen, waaronder ook parkeerplaatsen met laadpalen voor elektrische auto's. Het parkeerterrein heeft 328 parkeerplaatsen voor zowel bezoekers als werkenden en is toegankelijk middels kentekenherkenning.

Oppervlakte:
Dutch Campus biedt een grote diversiteit aan te huren volumes. Huren kan al vanaf circa 1.300 m² tot en met circa 6.000 m².

Beschikbaarheid:
In overleg.

Huurprijs:
Kantoorruimte (maatwerkprijs)
Dutch Tech Campus biedt plek voor zowel start-ups tot multinationals die elk eigen specifieke wensen hebben ten aanzien van opleveringsniveau, faciliteiten en voorzieningen. De specifieke eisen kunnen per kantoorruimte variëren. Het is mogelijk om op de Dutch Tech Campus een kantoorruimte te huren vanaf € 125,- per m² exclusief servicekosten en BTW.

Bedrijfsruimte (maatwerkprijs)
Naast kantoorruimte heeft de Dutch Tech Campus voldoende bedrijfsruimte/ werkplaats/ opslagruimte te huur. Huurprijs vanaf € 65,- per m² exclusief servicekosten en BTW.

Parkeerplaats
Dutch Tech Campus biedt voldoende parkeerfaciliteiten op haar terrein. Parkeren kan al vanaf € 350,- per parkeerplaats per jaar exclusief BTW.

Service en diensten:
Dutch Tech Campus biedt een verhuurconcept aan met onder andere een bemand restaurant, brasserie inclusief cateringservice en een bemande receptie/hostess. Tevens inbegrepen in de servicekosten en campusbijdrage is het lidmaatschap van de Dutch Innovation Community.

Huurprijs
€145,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 1300 m² tot 6000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Werner von Siemensstraat 1
Postcode
2712 PN
Plaats
Zoetermeer
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Bedrijfsruimte huren
diverse units

Zoetermeer

Industrieweg 6
Vanaf €119,- Per maand
Vanaf: 9 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren
diverse units

Zoetermeer

Aluminiumstraat 54
Vanaf €500,- Per maand
Vanaf: 22 m²
Bekijk dit pand
Self storage huren
diverse units

Zoetermeer

Platinastraat 47
Vanaf €34,- Per maand
Vanaf: 2 m²
Bekijk dit pand