Verhuurd: 1e Hogeweg 198
Zeist

3701 HL

Kantoorpand 1e Hogeweg 198 Zeist
verhuurd
Kantoorpand 1e Hogeweg 198 Zeist
Kantoorpand 1e Hogeweg 198 Zeist

Dit kantoorgebouw ‘Complex Offices’ ligt aan de 1e Hogeweg 198 in Zeist, midden in het levendige centrum van Zeist. Vanuit de kantoorruimten heb je een heerlijk uitzicht op het straatbeeld waar altijd beweging is. Het gebouw is perfect bereikbaar, zowel met de auto op enkele autominuten van de rijkswegen A12 en A28, als het openbaar vervoer met verschillende streekbusverbindingen en het op circa 4 kilometer afstand gelegen NS-Intercity station Driebergen-Zeist. Lees meer op www.complexoffices.nl

Locatie en kantoor
Het kantoorgebouw vind je midden in het centrum van Zeist. De bruisende omgeving met winkels, horeca en andere voorzieningen geeft een gezellig stadsgevoel. Belangrijk, want succesvol ondernemen begint met een inspirerende werkplek. Je bereikt de locatie gemakkelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer. De aangeboden WorkSuites vind je op de 1e en op de 2e verdieping. Reken maar dat je hier comfortabel kunt werken! Het gebouw is enkele jaren geleden hoogwaardig gerenoveerd. Je kunt gebruikmaken van de gedeelde keuken met koelkast, vaatwasser en lange lunchtafel. Verder is het gebouw voorzien van gescheiden dames- en herentoiletten, individueel regelbare koeling, mechanische ventilatie met koeling en warmte terugwinning, zonwerend glas, intercom/videoinstallatie en alarminstallatie.

Complex Offices
Complex Offices (hierna: Complex) is een verzamelgebouw met een unieke, eigentijdse uitstraling. Iedere onderneming binnen Complex vormt een bouwsteen. Samen vormen zij Complex! Een community, voor informele en ongedwongen ontmoetingen. Op de 1e verdieping is het business center gecreëerd, met kantoorunits en gemeenschappelijke ruimten waar huurders gezamenlijk gebruik van maken. Lunchen doe je aan de lange eettafel in de modern ingerichte lunchruimte met gezamenlijke pantry. Er is ruimte voor je eigen logo op het bord in de entree en naast de deur van de gehuurde kantoorunit. Complex is dé plek die ruimte geeft om lekker te werken en je kunt bouwen aan een netwerk met andere ondernemers en bedrijven.

Vaste servicekosten
De genoemde huurprijs is inclusief servicekosten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de 1e Hogeweg 198 in Zeist? Ben jij enthousiast geworden over de verschillende mogelijkheden die dit pand jou te bieden heeft? Neem dan contact op met Complex Offices en stel je vraag en/of plan een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Huurprijs
€525,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
36 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Praktijkruimte
Servicekosten
Inclusief €3,35 per m2 per maand
Adres
1e Hogeweg 198
Postcode
3701 HL
Plaats
Zeist
Omgeving
Centrum
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Zeist

Arnhemse Bovenweg 180
€140,- Per m2, per jaar
Vanaf: 305 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Zeist

Sparrenheuvel 32
Vanaf €410,- Per maand
Vanaf: 30 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Zeist

Huis ter Heideweg 18-58
Vanaf €315,- Per maand
Vanaf: 30 m²
Bekijk dit pand