Dit complex is gelegen op het bedrijventerrein “Venlo Trade Port” te Venlo. Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. Onder andere bekende ondernemingen zoals Cabooter Group, Leolux, en PostNL zijn in de nabije omgeving van het object gevestigd.

 

Het onderhavig object omvat een bedrijfsruimte van ca. 2150 m² welke is voorzien van 4 laaddocks (thans in verhuurde staat) én een kantoorruimte van in totaal ca. 710 m² verdeeld over twee verdiepingen.

 

De kantoorruimte op de begane grond is voorzien van een roldeur en kan derhalve multifunctioneel worden gebruikt (denk aan onder andere showroom). De begane grond heeft een oppervlakte van in totaal ca. 460 m² en kan separaat van de eerste verdieping worden gehuurd. Huurprijs voor de begane grond bedraagt € 1.340,00 per maand exclusief btw.

 

De kantoorruimte op de eerste verdieping heeft een oppervlakte van in totaal ca. 210 m² en kan separaat van de eerste verdieping worden gehuurd. Huurprijs voor de eerste verdieping bedraagt € 615,00 per maand exclusief btw.

Huurprijs vanaf
€615,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
210 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Tjalkkade 10
Postcode
5928PZ
Plaats
Venlo
Omgeving
Venlo Trade Port
Oplevering
Kaal, Gestoffeerd, In overleg
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief BTW)
Begane grond
460 m²
€1.340,- per maand
Eerste verdieping
210 m²
€615,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Venlo

Venrayseweg 180
Vanaf €1.870,- Per maand
Vanaf: 250 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Venlo

Winkelveldstraat 21
€39,- Per m2, per jaar
Vanaf: 625 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Venlo

Nijmeegseweg 38A
€2.300,- Per maand
400 m²
Bekijk dit pand