Kantoorpand Tjalkkade 10 Venlo
Kantoorpand Tjalkkade 10 Venlo
Kantoorpand Tjalkkade 10 Venlo

Dit complex is gelegen op het bedrijventerrein “Venlo Trade Port” te Venlo. Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. Onder andere bekende ondernemingen zoals Cabooter Group, Leolux, en PostNL zijn in de nabije omgeving van het object gevestigd.

Het onderhavig object omvat een bedrijfsruimte van ca. 2150 m² welke is voorzien van 4 laaddocks (thans in verhuurde staat) én een kantoorruimte van in totaal ca. 710 m² verdeeld over twee verdiepingen.

De kantoorruimte op de begane grond is voorzien van een roldeur en kan derhalve multifunctioneel worden gebruikt (denk aan onder andere showroom). De begane grond heeft een oppervlakte van in totaal ca. 460 m². De begane grond bevindt zich thans in verhuurde staat. 

De kantoorruimte op de eerste verdieping heeft een oppervlakte van in totaal ca. 210 m² en kan separaat van de eerste verdieping worden gehuurd. Huurprijs voor de eerste verdieping bedraagt € 700,00 per maand exclusief btw.

Huurprijs
€700,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
210 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Tjalkkade 10
Postcode
5928PZ
Plaats
Venlo
Omgeving
Venlo Trade Port
Oplevering
Gemeubileerd

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Venlo

Rudolf Dieselweg 32
Vanaf €215,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte

Venlo

Groot Bollerweg 10
€4.000,- Per maand
1400 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Venlo

Parlevinkerweg 1
Vanaf €250,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand