Het kantoorgebouw ‘Landmark’ is op een fantastische zichtlocatie gelegen langs de Rijksweg A2. Het gebouw is gesitueerd op de hoek van de Savannahweg en de Bariumweg, waardoor het ook op bedrijventerrein ‘Lage Weide’ op een prominente plek is gelegen.

De prominente zichtlocatie heeft diverse gerenommeerde organisaties aangetrokken, zoals Otto WorkForce en Dyade. Daarbij zijn toonaangevende organisaties als WE Fashion, Yacht, Randstad, VolkerWessels Telecom en Danone ook gevestigd langs de A2 op Lage Weide.

Kantoorruimte
De entree is representatief en multifunctioneel. Deze is ingericht met een wachtruimte met de mogelijkheid om te werken. De entree is het hart van het kantoorgebouw waar een goede dynamiek is gecreëerd. Gebruikers en gasten komen elkaar hier tegen.

De kantoorvloeren kenmerken zich door haar unieke structuur. De vloeren zijn uitermate geschikt voor ‘open office’. De structuur zorgt ervoor dat zichtlijnen alsmede geluidsoverlast doorbroken worden. Het realiseren van kantoorkamers behoort echter ook tot de mogelijkheden. Door de indeling is het voor huurders van diverse metrages mogelijk om zich te vestigen in kantoorgebouw
‘Landmark’.

Beschikbaar:
Staat uw gewenste afmeting er niet tussen? Reageer dan via bezichtig dit pand en selecteer algemene afmeting. Wij hebben voor iedere ondernemer de juiste afmeting!

Er zijn namelijk diverse units op de eerste etage beschikbaar varierend van circa 23m2 tot circa 72m2, welke ook gekoppeld kunnen worden aan elkaar.

Ook beschikbaar een gehele verdieping van circa 659m2.

Parkeren:
Parkeerplaatsen direct te huur.

Bereikbaarheid 
Auto
De Savannahweg 71 is uitstekend bereikbaar met het eigen vervoer. Het gebouw is gesitueerd nabij de afslag Lage Weide en Maarssen, via de parallelbaan van de Rijksweg A2. De afslag is binnen enkele autominuten bereikbaar. 

Openbaar vervoer
Bedrijventerrein ‘Lage Weide’ is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Diverse buslijnen rijden tussen de diverse wijken en treinstations als Maarssen en Utrecht Centraal Station. Buslijnen 37 en 38 rijden frequent tussen de beide stations. De bushalte is op minder dan vijf minuten loopafstand gelegen.

Huurprijs vanaf
€980,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
98 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Savannahweg 71
Postcode
3542 AW
Plaats
Utrecht
Oplevering
Gestoffeerd
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief BTW)
Unit GF1
391 m²
€3.910,- per maand
Unit 3.3
98 m²
€980,- per maand
Unit 4.2
365 m²
€3.650,- per maand
Unit 4.3
100 m²
€1.000,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Utrecht

Herculesplein 16
Vanaf €562,- Per maand
Vanaf: 32 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Utrecht

Zonnebaan 23-47
Vanaf €5.655,- Per maand
Vanaf: 1163 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Utrecht

PROOSTWETERING 41
Vanaf €106,- Per maand
Vanaf: 8 m²
Bekijk dit pand