Orteliuslaan 850
Utrecht

3528 BB

Werkplekken Orteliuslaan 850 Utrecht
Werkplekken Orteliuslaan 850 Utrecht
Werkplekken Orteliuslaan 850 Utrecht

Kantoorruimte huren aan de Orteliuslaan te Utrecht? Dit is een compleet nieuw center gesitueerd in het nieuwe kantoren park “Papendorp” in Utrecht. Offices For You is een kantoorconcept waar men gelooft dat kantoorruimte meer is dan alleen een ruimte om in te werken. Een plek ‘to meet, connect and engage with others’. Offices For You kenmerkt zich door het gebruik van open ruimtes en een grote social space. Als member heeft u de mogelijkheid om in de social space te flexwerken. Als huurder kunt u hier gasten ontvangen in een informele setting. Tussen de middag is het de plek waar de lunch vers wordt geserveerd.

Bij Offices For You huurt u de ruimte die u nodig heeft en kunt u tijdens de looptijd van het contract extra werkplekken huren. Alle kantoorruimtes zijn hoogwaardig afgewerkt en worden naar uw wensen ingericht met het Offices For You meubilair. Daarnaast hebben alle kantoren WIFI en glasvezel internet. De kantoren worden schoongemaakt en zijn 24/7 toegankelijk. Op dit moment maken al meer dan 250 bedrijven dagelijks gebruik van Offices For You. Voorbeelden hiervan zijn: Salesforce.com, Motorola, IBS en Kony Solutions.

De locatie van Offices For You Utrecht in Papendorp is zeer gunstig gelegen. Direct aan de A12 en de A2 en er is een directe busverbinding met Utrecht Centraal Station. Mede door de goede bereikbaarheid, hoogwaardige uitstraling en parkachtige inrichting is het dé vestigingslocatie bij uitstek. Het gebouw is een ontwerp met veel glaswerk. Hierdoor ontstaat er een moderne, prettige en lichte kantooromgeving. Het gebied is voorzien van een kinderdagverblijf en een brasserie. Tevens zijn er meerdere winkels en eetgelegenheden op minder dan vijf minuten afstand.

BEREIKBAARHEID
Papendorp is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Papendorp heeft een directe op- en afrit aan de A2 en de A12 en heeft via de spectaculaire Prins Clausbrug een directe verbinding naar het centrum van de stad. Dankzij de vrije busbanen zijn er de hele dag door snelle en hoogfrequente verbindingen van en naar Utrecht CS, het OV-hart van Nederland. De eerste bus rijdt om 6.14 uur, de laatste vertrekt om 0.51 uur. De reistijd bedraagt circa 15 minuten. De bushalte ligt op twee minuten loopafstand van het kantoorgebouw.

VLOEROPPERVLAK
de totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 1.800 m² bestaande uit 55 “full service” kantoorruimtes, 140 werkplekken, 4 vergaderruimtes en circa 300 m² aan Social Space zoals flexwerkplekken en ontvangstruimtes. In Offices For You Utrecht is het mogelijk kantoorunits te huren met een grootte vanaf circa 12 m2 en diverse flexwerkplekken.

PARKEERGELEGENHEID
het totaal aantal parkeerplaatsen bij het object bedraagt 39. De parkeerplaatsen zijn flexibel af te nemen per dag en per maand. De prijs bedraagt € 130,00 per maand te vermeerderen met omzetbelasting en € 10,00 per dag.

OPLEVERINGSNIVEAU
het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat en is voorzien van:
- in hoogte verstelbare bureautafels;
- luxe bureaustoel met verchroomd onderstel;
- roldeurkast 135 cm hoog;
- zonwering;
- airconditioning;
- WIFI;
- glasvezel internet;
- koeling en verwarming individueel regelbaar per kantoorruimte op basis van het VRF Systeem.

DIENSTEN
het gehuurde is voorzien van de volgende diensten:
- schoonmaak van het kantoor en de algemene ruimtes;
- receptie en ontvangst bezoekers van 08.00-17.30 uur;
- office management;
- koffie en thee van Maison Blanche Dael;
- circa 300 m² aan 'Social Space' zoals flexwerkplekken en ontvangstruimtes;
- gebruik van de 'Social Space' van de Offices for You locatie in Maastricht, Breda en Hilversum.

HUURPRIJS
kantoorruimte:
vanaf € 850,00 per kantoorunit per maand, te vermeerderen met omzetbelasting.

Flexwerkplekken:
vanaf € 175,00 per flexwerkplek per maand, exclusief services en te vermeerderen met omzetbelasting.

EENMALIGE KOSTEN
- administratie- en setup fee à € 100,00;
- installatie telefonie à € 40,00;
- installatie internet à € 100,00.
- enoemde bedragen te vermeerderen met omzetbelasting.

HUURTERMIJN
flexibele huurtermijnen mogelijk vanaf 3 (drie) maanden.

WORKSPACE
Onze kantoren in Utrecht zijn smaakvol en subtiel ingericht. Met veel licht en ruimte hebben we de ideale voedingsbodem voor groei voor je ontworpen. Of je nu alleen komt werken in onze social space, of je hele organisatie bij ons huisvest: we zorgen dat je je thuis voelt.

MEETING SPACE
Nergens in Nederland wordt zoveel afgesproken als in Utrecht. Centraler dan dat wordt het niet, dus de stad is voor iedereen goed bereikbaar. Kies dan ook nog eens voor een kantoorpand waar je direct vanaf de snelweg naar binnen rijdt en je begrijpt waarom ons pand hier de ideale uitvalsbasis voor afspraken en vergaderen is.

Volledige werkplek per persoon
€350,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Beschikbaar
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Orteliuslaan 850
Postcode
3528 BB
Plaats
Utrecht
Omgeving
Papendorp
Oplevering
Gemeubileerd

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Utrecht

Burgemeester Verderlaan 11
€149,- Per m2, per jaar
Vanaf: 725 m²
Bekijk dit pand
Werkplekken
diverse units

Utrecht

Stadsplateau 7
Vanaf €69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Utrecht

Sophialaan 5 B
Vanaf €895,- Per maand
Vanaf: 100 m²
Bekijk dit pand