Goeman Borgesiuslaan 77
Utrecht

3515 ET

Kantoorpand Goeman Borgesiuslaan 77 Utrecht
Kantoorpand Goeman Borgesiuslaan 77 Utrecht
Kantoorpand Goeman Borgesiuslaan 77 Utrecht

Kantoorunits voor 4 werkplekken vanaf € 660,00 per maand all in excl. BTW en parkeren. Tevens diverse mogelijkheden voor 1-2 werkplekken. 

Element Offices aan de Borgesiuslaan 77 is als een hotel voor bedrijven waar het hospitalityteam altijd voor je klaarstaat en waar jij zorgeloos je business runt. Sluit je aan bij de community en werk je dromen en ambities uit op een plek die helemaal bij je past.

Je komt binnen in The Club, een bruisende ontmoetingsplek waar we jou en je bezoekers verwelkomen. The Club is een perfecte plek om even met je laptop te gaan zitten, verse koffie binnen handbereik.

Je huurt altijd flexibel en all-inclusive en aan de Borgesiuslaan groeit je kantooruimte met je mee. Je bepaalt zelf het aantal werkplekken dat je huurt en we bieden bijna alles wat je ondernemershart begeert.

Vergaderzalen incl. koffie/thee, water en snoepjes
Classic Room  1-6 personen € 12,50 per uur

Je wordt hier omringd door gouden wanden, sprankelende luxe lampjes en een bruin kleurenpalet. Deze ruimte straalt kracht en warmte uit. De wandvullende ornamenten brengen de muur tot leven. Laat het klassieke karakter van deze ruimte je prikkelen en inspireren. Hier breng je zelf ook nieuwe ideeën tot leven. Een ruimte waar oplossingen, plannen en strategieën ontstaan. Echt een klassieker!

Urban Room 1-6 personen € 12,50 per uur

Roestbruin, urban geel en zwart staal. De Urban Room wordt gekenmerkt door een robuuste tafel en stoere kuipstoelen, die toevallig ook heel lekker zitten. De in "dusty grijs" acryl gegoten hanglampen maken de strakke uitstraling helemaal af. Een fijne plek om informeel te overleggen of uren ongestoord te werken; je kan hier de hele dag vertoeven.

Green Room 1-8 personen € 17,50 per uur

Je bent midden in de stad Utrecht en staat tegelijkertijd helemaal "down to earth" op de hei. Loop over de moerasgroene en zandkleurige hexagons en kom helemaal tot leven. De levendige kleur groen werkt ontspannend. Het geeft frisheid, energie en stimuleert groei. De dominerende planten aan de muur zorgen voor zuurstof, een hogere productiviteit en minder stress.  Kortom, een perfecte oase die jou helpt het optimale werkresultaat te behalen.

Energy Room 1- 16 personen € 32,50 per uur

Glazen wanden, geometrische vormen en een koel kleurenpalet. Waan je in een futuristisch universum en werk als na een shot espresso: vol energie! Met het hangende Hollandse Licht, het zwarte staal en haar doelgerichte vorm focus je moeiteloos op taken. In dit zilverblauwe design vink je in één flow alle agendapunten van de meeting af. Hier komen plannen gegarandeerd van de grond.

Focus Room 1-20 personen € 42,50 per uur

Grijs. Neutraal en passief? Helemaal niet! Zwart, wit en grijs zorgen juist voor focus. En focus is precies wat je in deze ruimte nodig hebt. Een zakelijke en formele ruimte waar je resultaatgericht vergadert. Wel net zo efficiënt en jouw stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Een bespreking, presentatie of tóch een workshop? Het grote scherm met beamer en de verplaatsbare tafels en stoelen maken deze ruimte variabel en geschikt voor alle vergadervormen. Volledig ontworpen om iedere vergadering te laten slagen.• Office for a day incl. koffie/thee en water. 

Een kantoor helemaal voor jezelf en het mooie is, je reserveert alleen de uren die je daadwerkelijk nodig hebt. Wil jij je onder dompelen in de aanwezige bedrijvigheid, af en toe een lekkere cappuccino halen in de club of toch weer geconcentreerd aan de slag? Jij bepaalt zelf! Diep in de Excel sheets duiken, van de ene call naar de andere call of een plek om je business case uit te werken, deze ruimte is geschikt voor iedereen!-

• Water Room € 5,00 per uur
• City Room € 5,00 per uur
• Industrial Room € 5,00 per uur
• Flora Room 2 werkplekken € 10,00 per uur

Hele werkplek per persoon vanaf
€165,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
250 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Goeman Borgesiuslaan 77
Postcode
3515 ET
Plaats
Utrecht
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren

Utrecht

Oudenoord 325
€1,- Per maand
485 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Utrecht

St. Jacobsstraat 123- 135
€69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Utrecht

Wolvenplein 25
€256,- Per maand
Vanaf: 8 m²
Bekijk dit pand