Boeingavenue 201-219
Schiphol-rijk

1119 PD

Kantoorpand Boeingavenue 201-219 Schiphol-rijk
Kantoorpand Boeingavenue 201-219 Schiphol-rijk
Kantoorpand Boeingavenue 201-219 Schiphol-rijk

Columba Office Suites
De Columba Office Suites zijn gelegen op bedrijventerrein Star Parc, direct naast de Kaagbaan van Schiphol. In het representatieve pand is een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd. Vaak zijn deze bedrijven gelieerd aan de luchtvaart, maar dat is zeker geen vereiste; iedereen die op zoek is naar kleinschalige, flexibele kantoorruimte is van harte welkom in Columba Office Suites!

Het gebouw telt in totaal 5 bouwlagen, waarvan twee zijn ingericht met kleinschalige, gestoffeerde office suites van verschillende formaten. De gemeenschappelijke ruimten bieden gezellige zitjes en een verzorgde vergaderkamer. Ook zijn beide etages voorzien van een moderne pantry met daarin o.a. een vaatwasser en koelkast. De verschillende oppervlakten en flexibiliteit maken het mogelijk om eenvoudig door te groeien binnen het gebouw. Het gebouw is verder 24/7 toegankelijk en beschikt over een glasvezelverbinding.

Op de begane grond is de SandwichHub gevestigd. Hier kunt u terecht voor de heerlijkste broodjes, salades, drankjes en andere lekkernijen. Neem gezellig plaats aan één van de tafels en geniet van bijvoorbeeld een luxe maaltijdsalade of een heerlijke angus burger of nodig uw klanten uit voor een goede kop koffie. De Sandwich Hub wordt vooral tijdens de lunch goed bezocht door zowel medehuurders als mensen uit de omgeving. Ook is deze ruimte 's avonds te huur voor evenementen.

Op dit moment zijn uitsluitend nog kleinschalige office suites beschikbaar. Deze worden gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd. Voor deze ruimten geldt een all-in tarief. De overige, grotere ruimten gelegen op de andere vloeren worden gestoffeerd of casco opgeleverd. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf. 

Bereikbaarheid
Met de auto is het pand erg goed bereikbaar via de N201. Binnen enkele minuten zit je zo op de A4 of de A5. Parkeren kan gewoon gratis op de parkeerplekken direct voor het terrein. Ook het openbaar vervoer is erg goed geregeld. Vanaf het kantoor ben je binnen een paar minuten lopen bij de haltes voor buslijnen 191, 193 en 194.

Parkeren
Het bedrijventerrein beschikt over meer dan voldoende parkeermogelijkheden, doch indien gewenst kunnen parkeerplaatsen in onderliggende garage of afgesloten parkeerterrein gehuurd worden.

Ondernemers leren kennen
Eén van de belangrijkste dingen bij het inrichten van het pand was het creëren van gezellige gezamenlijke ruimtes. Plekken waar even in informele sfeer met mensen gepraat of overlegd kan worden. Door dit soort ruimtes ontstaat ook makkelijk contact met andere ondernemers in het pand en ontstaat er meer saamhorigheid. Wie weet komen er mooie samenwerkingen tot stand!

Beschikbaar:
Unit 1: Ca. 20 m2 / 425 all-in per maand excl. BTW
Unit 2: Ca. 30 m2 /650 all-in per maand excl. BTW
Unit 3: Ca. 40 m2 /795 all-in per maand excl. BTW
Unit 4: Ca. 71 m2 /1.350 all-in per maand excl. BTW

Huurprijs vanaf
€425,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
20 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Boeingavenue 201-219
Postcode
1119 PD
Plaats
Schiphol-rijk
Omgeving
Starparc
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief BTW)
Unit 1
20 m²
€425,- per maand
Unit 2
30 m²
€625,- per maand
Unit 3
40 m²
€795,- per maand
Unit 4
71 m²
€1.350,- per maand
Groot
140 m²
€2.770,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte

Schiphol-rijk

Boeingavenue 275
€23.940,- Per maand
2128 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Schiphol-rijk

Boeing Avenue 241-251
€110,- Per m2, per jaar
Vanaf: 172 m²
Bekijk dit pand
Werkplekken

Schiphol-rijk

Koolhovenlaan 1
€350,- Per maand
Bekijk dit pand