Verhuurd: Zalmstraat 3
Rotterdam

3016 DS

Kantoorpand Zalmstraat 3 Rotterdam
verhuurd
Kantoorpand Zalmstraat 3 Rotterdam
Kantoorpand Zalmstraat 3 Rotterdam

Een commerciële ruimte gelegen in de plint van het kantoorgebouw 'Groot Willemsplein' te Rotterdam met aan de voet de Erasmusbrug. Het gebouw is omstreeks juni 2013 opgeleverd en is gelegen in het 'Scheepsvaartkwartier'. Dit voormalige pakhuis dateert uit 1941 en is al enkele malen grondig verbouwd. Het gebouw beschikt over een BREEAM-certificaat (hierin zijn de retail units op de begane grond niet meegenomen) en is hiermee modern en duurzaam. Daarnaast zijn de navolgende gebruikers zijn hier gehuisvest: netbeheerder Joulz, Grant Thornton, Chemgas en Mendix.

OPPERVLAKTE GEBOUW/BESCHIKBAARHEID
De beschikbare ruimte van circa 201,2 m² is gelegen op de begane grond in de plint van het gebouw en beschikt over een grote glazen pui van de vloer tot het plafond. Dit zorgt voor een optimale lichtinval. Daarbij is de frontbreedte circa 20 meter.

PARKEREN
Er bevindt zich 1 parkeerplaats welke is inbegrepen in de huurprijs behorend bij het gebouw.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt EUR 50.000,- per jaar (huidige staat), te vermeerderen met BTW. Daarnaast is het huurtermijn 5 jaar waarbij steeds een verlenging plaats kan vinden met 5 jaar.

BEREIKBAARHEID
Per auto: Via het Vasteland en de Maasboulevard heeft het Scheepvaartkwartier een directe aansluiting op de rijksweg A16 alsmede via het Maastunneltrace op de rijkswegen A13 en A15.

Per ov: Naast dat het kantoorgebouw goed te bereiken is met eigen vervoer is de verbinding van het openbaar vervoer naar het kantoorgebouw ook goed te noemen. Op loopafstand bevinden zich de tramlijnen 5, 8, 20 en 23 (allen naar station Rotterdam Centraal) alsmede metrostation 'Leuvehaven'.

In de directe omgeving is onlangs de nieuwbouw gestart van Nederlands hoogste (215 meter) woontoren 'De Zalmhaventoren'. Hier zullen circa 485 woningen in het hogere koop- en huursegment worden gerealiseerd. De geplande opleverdatum hiervan is eind 2020.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het geheel wordt in beginsel casco opgeleverd. Het aanwezige inbouwpakket kan om niet worden overgedragen, waarbij onderhoud en vervanging voor rekening en risico van huurder zijn. In overleg kan het opleveringsniveau verhoogd worden tegen nog nader te bepalen voorwaarden.

Huurprijs
€3.370,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
200 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Winkelruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Zalmstraat 3
Postcode
3016 DS
Plaats
Rotterdam
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
garage

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Rotterdam

Overschieseweg 12
Vanaf €550,- Per maand
Vanaf: 50 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Rotterdam

Ungerplein 2
€1.165,- Per maand
145 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Rotterdam

Admiraliteitskade 62-73
€165,- Per m2, per jaar
Vanaf: 100 m²
Bekijk dit pand