Voorburgstraat 210
Rotterdam

3037 BS

Kantoorpand Voorburgstraat 210 Rotterdam
Kantoorpand Voorburgstraat 210 Rotterdam
Kantoorpand Voorburgstraat 210 Rotterdam

Het Eudokiaplein complex betreft een modern winkel-, woon-, werk- en parkeercentrum door een gezonde mix van (dagelijkse) voorzieningen, food-gerelateerde huurders, kantoren en naastgelegen woningen. Voor de bouw van het complex in 1996 was op deze locatie het Eudokiaplein ziekenhuis gesitueerd, welke ‘welbehagen’ moest bieden voor de wijk. Hedendaags functioneert het Eudokiaplein als het hart van het Liskwartier op een moderne wijze nog steeds als plek voor ‘welbehagen’. Het complex bestaat tegenwoordig uit een kantorencomponent van vijf verdiepingen aan het Eudokiaplein, kantoren aan de Voorburgstraat en de Bergsingel, een (wijk)winkelcentrum op de begane grond en een ruime ondergrondse parkeergarage met 218 parkeerplaatsen. De kantoren huisvesten o.a. stadswinkel van de Gemeente Rotterdam, Stichting Laurens (HR en Academie) en Centrum voor Jeugd en Gezin. Het winkelcentrum is volledig gericht op dagelijkse voorzieningen met o.a. een Albert Heijn en ALDI supermarkt, Gall & Gall, Praxis City en een Bagels & Beans. Door haar ligging in de wijk vormt het complex het kloppend hart van Rotterdam Noord. 

Ligging en bereikbaarheid
Door de ligging in de nabijheid van grote infrastructurele (OV-)knooppunten, ingesloten door belangrijke verkeersaders Bergweg en Schieweg, is het complex uitstekend bereikbaar per auto, trein en bus. Het object ligt in de directe nabijheid (<5 min) van de Rijksweg A13 (Rotterdam – Den Haag – Amsterdam) en de Rijksweg A20 (Rotterdam – Utrecht), hetgeen zorgt voor een goede bereikbaarheid per auto. Bushalte ‘Eudokiaplein’ ligt aan het Eudokiaplein welke een directe verbinding (5 min) naar het treinstation Rotterdam Centraal (NS). Het centrale treinstation van Rotterdam bevindt zich tevens op loopafstand (<15 min) van het gebouw. Het centrale treinstation heeft snelle en directe verbindingen naar Utrecht (37 min), Amsterdam (41 min) en Antwerpen (66 min).

De beschikbare kantoorruimte
De beschikbare ruimte op het complex betreft een kantoorruimte van circa 450 m2 VVO gelegen op de eerste verdieping van het gebouw. De ruimte beschikt over een eigen/exclusieve entree en liftvoorziening, een efficiënte (en flexibel indeelbare) plattegrond met veel daglichttoetreding en de mogelijkheid om de aansluitend gelegen daktuin te betreden. Dit gebouwdeel is voorzien van topkoeling (tevens wordt warme lucht ingeblazen) en aangevuld met radiatoren. Doordat de ruimte casco is opgeleverd zijn alle denkbare indelingen mogelijk.

Belangrijkste voordelen Eudokiaplein
- Ruime parkeergelegenheid voor zowel auto en fiets;
- Efficiëntie kantoorvloeren met veel daglichttoetreding;
- Hoog duurzaamheidsniveau (energie label A);
- Groot en divers aanbod aan voorzieningen (horeca, supermarkt, e.d.);
- Mogelijkheid tot aanbrengen reclame-uitingen aan de gevel;
- Uitstekende bereikbaarheid (5 min) naar treinstation Rotterdam Centraal (NS);
- Mogelijkheid tot aanbrengen reclame-uitingen aan de gevel.

Huurprijs
€4.688,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
450 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Praktijkruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Voorburgstraat 210
Postcode
3037 BS
Plaats
Rotterdam
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Rotterdam

Industrieweg 161
Vanaf €323,- Per maand
Vanaf: 31 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Rotterdam

Admiraliteitskade 62-73
Vanaf €6.795,- Per maand
Vanaf: 494 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Rotterdam

Corkstraat 34-36
€150,- Per m2, per jaar
Vanaf: 10 m²
Bekijk dit pand