Verhuurd: Ungerplein 2
Rotterdam

3033 BR

Kantoorpand Ungerplein 2 Rotterdam
verhuurd
Kantoorpand Ungerplein 2 Rotterdam
Kantoorpand Ungerplein 2 Rotterdam

Kantoorruimte huren aan het Ungerplein 2 te Rotterdam? Wat een prachtige buurt om te werken! De Provenierswijk heeft een statig en rustiek karakter en kenmerkt zich door de twee mooie vooroorlogse singels en de prachtige herenhuizen. Dit zorgt voor een rustige omgeving mét een centrale ligging. Op deze zeer goede locatie gelegen hebben wij nu diverse kantoorunits (verschillende verdiepingen), beschikbaar tegen zeer gunstige huurvoorwaarden! Elke unit is ca. 145 m2 en er is nog ruimte op verschillende verdiepingen elk met zijn eigen uitzicht over de mooie stad Rotterdam.

UNGERPLEINFLAT
De Ungerpleinflat is een op de noordelijke hoek Schiekade/Ungerplein gelegen torenflat van dertien bouwlagen waarin zich oorspronkelijk luxe-appartementen bevonden. De torenflat maakt onderdeel uit van het Ungerpleincomplex, in 1928-1934 gebouwd naar ontwerp van Jo van den Broek in samenwerking met Heinrich Leppla volgens de principes van het Nieuwe Bouwen. Het complex is een rijksmonument.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend doordat alle denkbare stadsvoorzieningen binnen handbereik liggen. Ook word je omringd door een breed scala aan goede eetgelegenheden. Zo kun je bijvoorbeeld leuke hotspots ontdekken in de Proveniersstraat. Liever andere buurten opzoeken? Onder andere het Oude Noorden en de binnenstad zijn zeer makkelijk te bereiken (binnen 5 minuten met de fiets) waar je terecht kan voor food, fashion en design. Supermarkten, avondwinkels en het openbaar vervoer (Centraal Station op nog ca. 5 minuten loopafstand) liggen in de directe omgeving.

Vanaf Centraal Station heb je een snelle intercity direct naar Amsterdam, de Thalys brengt je binnen 2,5 uur naar Parijs en dankzij de Eurostar heb je een directe verbinding met Londen. Daarnaast is de Ungerpleinflat gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A13 en A20. Genoeg opties, dus!

OPPERVLAKTE
Ca. 145 m2 per unit.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het opleveringsniveau dient in nader overleg te worden bepaald.

HUURPRIJS
€ 1.170,00 per maand, exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Voorschot servicekosten € 12,50 p/m2 te vermeerderen met BTW;
Voorschot stookkosten € 12,50 p/m2 te vermeerderen met BTW.

BESTEMMING
Kantoorruimte

HUURTERMIJN
1 jaar waarna de overeenkomst telkens met 6 maanden verlengd kan worden.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

Huurprijs
€1.170,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
145 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Ungerplein 2
Postcode
3033 BR
Plaats
Rotterdam
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
Voldoende betaald parkeren voor de deur

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Rotterdam

Waalhaven 83
€155,- Per m2, per jaar
Vanaf: 200 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Rotterdam

Sluisjesdijk 37
Vanaf €175,- Per maand
Vanaf: 3 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Rotterdam

Weena 690
Vanaf €300,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand