Verhuurd: Prins Hendrikkade 45-50
Rotterdam

3071 KB

Kantoorpand Prins Hendrikkade 45-50 Rotterdam
verhuurd
Kantoorpand Prins Hendrikkade 45-50 Rotterdam
Kantoorpand Prins Hendrikkade 45-50 Rotterdam

Diverse kantoor- en praktijkruimte op de begane grond en eerste verdieping van complex “Noorderlicht” op het Noordereiland te Rotterdam. Op 1 oktober 2015 is door Buurtzorg een Buurtzorgpension in het complex geopend. Buurtzorg zal hier een zogenaamd zorghotel gaan exploiteren. Hierbij wordt tijdelijk onderdak geboden aan patiënten die even niet zelfstandig thuis kunnen wonen door ziekte of naar aanleiding van een operatie. Het bestemmingsplan biedt ruimte voor zowel kantoor-,maatschappelijk en/of woonfuncties waardoor het object uitermate geschikt is voor zorg gerelateerde instellingen en bedrijven. Ten aanzien van dergelijke functies is de verhuurder van het object bereid kleinschalige kantoor-/behandelruimten te verhuren vanaf circa 249 m2.

Locatie:
Het complex is gelegen op het Noordereiland direct aan de Willemsbrug. Het Noordereiland is een eiland in de Nieuwe Maas en verbonden met het vaste land doormiddel van de Willemsbrug (noordoever) en Koninginnebrug (zuidoever).

Bereikbaarheid:
Het pand is zowel met het openbaar vervoer als met de auto zeer goed bereikbaar. Via de Willemsbrug is het centrum van Rotterdam in enkele minuten te bereiken. Via de Willemsbrug en Maasboulevard of via de Koninginnebrug en stadionweg zijn de snelwegen rondom Rotterdam eenvoudig bereikbaar. Direct voor het onderhavige object is een bushalte gelegen met een directe verbinding naar onder andere openbaar vervoersknooppunt Rotterdam Blaak (Trein, Metro,Tram en Bus). Rotterdam Blaak is lopend te bereiken in circa 10 minuten en per bus in circa 2 minuten.

Parkeerplaatsen:
Er zijn circa 8 eigen parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage beschikbaar. De huurprijs voor de parkeerplaats(en) bedraagt € 900,-- per jaar (exclusief BTW). Langs de openbare weg kan gratis worden geparkeerd.

Kenmerken en voorzieningen:
De beschikbare ruimten zijn onder andere voorzien van:
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Diverse toiletgroepen (bij deelverhuur voor gemeenschappelijk gebruik);
- Diverse pantry’s (bij deelverhuur voor gemeenschappelijk gebruik);
- Cv-installatie met radiatoren;
- Airco-splitunits;

Beschikbaarheid:
Het object omvat nog in totaal circa 1.115 m2 beschikbare ruimten. Verhuurder is voornemens de ruimten op te splitsen in kleinere ruimten, e.e.a. conform onderstaande. Deze indelingen en metrages zijn flexibel en kunnen in overleg met een huurder worden gewijzigd, waardoor bijna elk gewenst metrage mogelijk is: Noordereiland te Rotterdam.

Huurprijs vanaf
€2.280,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
235 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Prins Hendrikkade 45-50
Postcode
3071 KB
Plaats
Rotterdam
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Nog 2 parkeerplaatsen beschikbaar
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 3
235 m²
€2.280,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Rotterdam

Waalhaven 83
€155,- Per m2, per jaar
Vanaf: 600 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Rotterdam

Voorburgstraat 210
€4.688,- Per maand
450 m²
Bekijk dit pand
Werkplekken
diverse units

Rotterdam

Wilhelminakade 173
Vanaf €139,- Per maand
Voor 1 eigen werkkamer
Bekijk dit pand