Verhuurd: Noordsingel 168
Rotterdam

3032 BK

Kantoorpand Noordsingel 168 Rotterdam
verhuurd
Kantoorpand Noordsingel 168 Rotterdam
Kantoorpand Noordsingel 168 Rotterdam

Kantoorruimte op een zeer gewilde locatie in het Oude Noorden, gelegen aan de Noordsingel 168 te Rotterdam. Met ingang van 1 mei 2021 komt de 1e tot en met de 3e verdieping beschikbaar. Op de begane grond is Kanzeon Zen Centrum Rotterdam gevestigd die over een eigen entree beschikken. Hierdoor beschikken de kantoren op de 1e tot en met 3e verdieping tevens over een eigen entree. Totaal is er 420 m2 kantoorruimte beschikbaar, er zijn huurmogelijkheden per verdieping vanaf circa 140 m2.

Het kantoorgebouw is direct aan een van de mooiste singels van Rotterdam gelegen. In de directe omgeving vindt u onder andere winkelcentrum Eudokiaplein en de Noorderboulevard, lopende vanaf het Noordplein tot en met de Zwart Jansstraat. Direct om de hoek is de Hofbogen gelegen, deze voormalig spoorlijn wordt de komende jaren getransformeerd naar een stadspark.

Het betreft tijdelijke verhuur, een overeenkomst wordt gesloten voor bepaalde tijd c.q. tot en met uiterlijk 30 juni 2023.

Bereikbaarheid:
Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de Noordsingel uitstekend bereikbaar. De ring en rijkswegen rondom Rotterdam zijn goed te bereiken via de Schiekade en Schieweg.
De tramhalte ligt op nog geen 100 m afstand van het kantoor met een directe verbinding naar NS Station Rotterdam Centraal. Het station is ook wandelend binnen handbereik, in 15 minuten staat u in de vertrekhal.

Parkeren:
Langs de openbare weg zijn voldoende (betaalde) openbare parkeermogelijkheden, eventueel kunnen er parkeervergunningen worden aangevraagd bij de Gemeente Rotterdam. Daarnaast is er op loopafstand een parkeergarages aanwezig aan het Eudokiaplein.

Kenmerken & voorzieningen:
Het kantoor wordt opgeleverd in de huidige staat en is onder andere voorzien van:
- Liftinstallatie;
- Vloerbedekking;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Toiletgroepen per verdieping;
- Pantry;
- Koeling middels airco units;
- Te openen ramen;
- Verwarming d.m.v. radiatoren;
- Kabelgoten voorzien van elektra-/ en databekabeling;
- Centrale patchkast.

Het opleveringsniveau verschilt per kantoorruimte of verdieping, daardoor kan het zijn dat een unit niet over alle voorzieningen beschikt. Graag informeren wij u over het exacte opleveringsniveau.

Huurprijs:
€ 95,-- per m2 exclusief BTW en vaste servicekosten

Vaste servicekosten:
De vaste servicekosten bedragen € 35,-- per m2 per jaar (exclusief BTW) ten behoeve van het verbruik van internet, elektra, gas en waterverbruik alsmede het (periodiek) onderhoud en keuringen van gebouw gebonden installaties.

Over de vaste servicekosten vindt geen nacalculatie plaats. De vaste servicekosten zijn gebaseerd op een fair-use principe, waarbij uit wordt gegaan van regulier kantoorgebruik gedurende werkdagen tussen 8:00 uur en 20:00. Voor afwijkend gebruik en/of overwerk worden eventueel meerkosten in rekening gebracht.

Huurtermijn:
Tot uiterlijk 30 juni 2023.

Huurbetalingen:
Bij vooruitbetaling per maand te voldoen.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle Huishoudens” Laag (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste huur.

Zekerheidsstelling:
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te betalen ter grootte van drie maanden huur.

Huurprijs vanaf
€1.108,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
140 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Praktijkruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Noordsingel 168
Postcode
3032 BK
Plaats
Rotterdam
Oplevering
In overleg
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
1e verdieping
140 m²
€1.108,- per maand
2 verdiepingen
280 m²
€2.217,- per maand
3 verdiepingen
420 m²
€3.325,- per maand

Meer in de buurt

Winkelruimte
diverse units

Rotterdam

Siciliëboulevard 408 - 412
Vanaf €3.667,- Per maand
Vanaf: 291 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Rotterdam

Weena 505
€210,- Per m2, per jaar
Vanaf: 41 m²
Bekijk dit pand
Werkplekken
diverse units

Rotterdam

Boompjes 40
Vanaf €69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand