Lichtenauerlaan 102-120
Rotterdam

3062 ME

Kantoorpand Lichtenauerlaan 102-120 Rotterdam
Kantoorpand Lichtenauerlaan 102-120 Rotterdam
Kantoorpand Lichtenauerlaan 102-120 Rotterdam

Kantoorruimte te huur in een totaal gerenoveerd kantoorgebouw van ca. 3.346 m² met eigen afgesloten parkeerterrein, gelegen op Brainpark II te Rotterdam.

Voor verhuur is beschikbaar een zelfstandig, modern kantoorgebouw van circa 3.346 m² welke volledig gerenoveerd opgeleverd zal worden. De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond tot en met 6e verdieping en gelegen op een zichtlocatie (Ringweg Rotterdam A16) op het representatieve kantorenpark Rotterdam Brainpark II.

Het gebouw beschikt over een eigen afgesloten parkeerterrein waar 84 parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Het gebouw is per Q3 2021 te betrekken en onder andere voorzien van een representatieve entree, personenlift, lunchruimte, diverse spreek/vergaderruimten, databekabeling, klimaatinstallatie, pantry en toiletten.

Het gebouw zal in Q2 2021 volledig gerenoveerd worden. Zo zullen alle huidige inrichtingselementen worden verwijderd, alle vloeren worden geëgaliseerd, alle wanden worden geschilderd, alle technische elementen inclusief klimaatinstallatie ‘up to date’ worden gebracht en zal er een nieuw systeemplafond inclusief LED verlichting worden aangebracht.

Op verzoek stellen wij een uitgebreid document van de voorgenomen renovatie ter beschikking.

LOCATIE
Het object is strategisch gelegen tussen de open afritten 25 en 26 van de rijksweg A16. Het moderne Brainpark II kenmerkt zich door een parkachtige setting waarin een twaalftal, architectonisch evenwichtig vormgegeven kantoorgebouwen zijn gesitueerd.

BEREIKBAARHEID
Auto
Door de ligging in de directe nabijheid van de op- en afritten van A16, onderdeel van de ring rond Rotterdam, is Brainpark II is één van de best en snelst bereikbare kantorenparken in de regio.

Openbaar vervoer
Brainpark II ligt ca. 150 m ten noorden van het metro/busstation Kralingse Zoom, waardoor NS-station Alexander en het centrum van Rotterdam in minder dan 10 minuten op eenvoudige wijze zijn te bereiken.

OPPERVLAKTE
Begane grond  ca. 564 m²
1e verdieping   ca. 599 m²
2e verdieping   ca. 618 m²
3e verdieping   ca. 618 m²
4e verdieping   ca. 618 m²
5e verdieping   ca. 292 m²
6e verdieping   ca. 37 m²

Totaal ca. 3.346 m²

PARKEREN
Het gebouw beschikt over een afsluitbaar parkeerterrein voor 84 personenauto’s. Tevens is er beperkte parkeermogelijkheid op de openbare weg.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt volledig gerenoveerd opgeleverd en zal worden voorzien van diverse hoogwaardige inrichtingscomponenten, waaronder:
– te openen ramen
– sanitaire groepen per verdieping
– wandkabelgoten t.b.v. data, elektra en telefonie
– systeemplafonds met beeldschermvriendelijke LED armaturen
– twee personenliften
– regelbare klimaatbeheersing

VOORWAARDEN EN CONDITIES
Huurprijs
De huurprijs van de volledige gerenoveerde kantoorruimte bedraagt
€ 185,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs parkeerplaatsen
De huurprijs van een parkeerplaats bedraagt € 1.100,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder is een nader te bepalen bedrag aan servicekosten verschuldigd, te vermeerderen met BTW.

Betaling
De huurbetaling geschiedt per kwartaal vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn(en)
In overleg.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Overeenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijs
€185,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 300 m² tot 3000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Lichtenauerlaan 102-120
Postcode
3062 ME
Plaats
Rotterdam
Oplevering
Casco

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
diverse units

Rotterdam

Fascinatio Boulevard 200
€178,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 30-38
€2.250,- Per maand
270 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Rotterdam

Fascinatio Boulevard 204-300
€165,- Per m2, per jaar
Vanaf: 500 m²
Bekijk dit pand