Kantoorpand George Hintzenweg 81 Rotterdam
Kantoorpand George Hintzenweg 81 Rotterdam
Kantoorpand George Hintzenweg 81 Rotterdam

Kantoorruimte huren in kantoorgebouw 'Lotus B' te Rotterdam? Gelegen op een prachtige zichtlocatie langs de A20, in de directe nabijheid van winkelcentrum Alexandrium en trein-, bus- en metrostation Rotterdam Alexander ligt het Lotus Complex. Een kantoren complex met een moderne en groene uitstraling. In de omgeving zijn vele gerenommeerde ondernemingen gevestigd waaronder Eneco, ABB, Royal HaskoningDHV en CGI.

Het Alexandriumgebied wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van diverse retail bedrijven waardoor het een uitermate levendige omgeving is met dagelijks vele duizenden bezoekers. Tevens staat het gebied bekend om zijn uitstekende bereikbaarheid met zowel eigen als openbaar vervoer.

Oppervlakte:
Het gebouw "Lotus B" bestaat uit totaal ca. 8.681 m² vvo kantoorruimte. De beschikbare kantoorruimte is verdeeld over de 7e, 8e en 9e verdieping van het gebouw. In totaal kunnen wij ca. 1.685 m² vvo kantoorruimte voor de verhuur aanbieden welke als volgt is verdeeld:

8e verdieping: 898 m² vvo
9e verdieping: 787 m² vvo met een schitterend dakterras

Beschikbaar in units vanaf ca. 400 m² v.v.o.

Parkeren:
De parkeerplaatsen zijn verdeeld over 38 plaatsen in de garage en 5 plaatsen op het parkeerdek. € 1.300,00 per plaats per jaar exclusief BTW.

Bereikbaarheid:
“Lotus B” bevindt zich op een echte zichtlocatie langs de snelweg A20 en ligt op 5 minuten loopafstand van trein- en metrostation Rotterdam-Alexander. Winkelcentrum Alexandrium I-III ligt direct om de hoek.

Auto:
Het kantoorgebouw ligt op 200 m afstand van de rijksweg A20 ter hoogte van de afslag Rotterdam / Prins Alexander en Capelle aan den IJssel. De Watermanweg biedt tevens via de Hoofdweg en de Boezemweg een zeer snelle verbinding met het centrum van Rotterdam.

Openbaar vervoer:
Binnen enkele minuten lopen bent u bij Intercitystation Rotterdam-Alexander met goede treinverbindingen naar Rotterdam Centraal Station, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Naast het NS-station is het gelijknamige metro- en busstation gelegen.

Opleveringsniveau:
Commercial
De beschikbare verdiepingsvloeren worden momenteel gerenoveerd. De kantoorruimtes worden/ zijn na renovatie voorzien van:
- Geëgaliseerde vloer geschikt voor vloerbedekking;
- Nieuw systeemplafond;
- Nieuwe toiletgroepen;
- Energiezuinige lichtarmaturen (LED);
- Nieuwe gestucte, sausklare wanden;
- Energielabel A.

Op de 9e verdieping wordt momenteel een dakterras gerealiseerd.

Huurprijs
€185,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 400 m² tot 1685 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
George Hintzenweg 81
Postcode
3068 AX
Plaats
Rotterdam
Oplevering
Gestoffeerd

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
diverse units

Rotterdam

Marten Meesweg 8-10
€325,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Rotterdam

Marten Meesweg 25-G
€69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Rotterdam

Watermanweg 90-104
€10.353,- Per maand
753 m²
Bekijk dit pand