Fascinatio Boulevard 204-300
Rotterdam

3065 WB

Kantoorpand Fascinatio Boulevard 204-300 Rotterdam
Kantoorpand Fascinatio Boulevard 204-300 Rotterdam
Kantoorpand Fascinatio Boulevard 204-300 Rotterdam

Nu al een landmark in Rotterdam. Meer dan 22.000 vierkante meter pal aan de A16. Multi-tenant building van het hoogste niveau. Superieur afgewerkt: luxueus, eigentijds, stoer. Voor bedrijven die een statement willen maken. Ready for the next level? Make your mark.

Meet
In The Mark ontmoeten bevlogen starters en ervaren doorzetters elkaar. Hier creëren zij new business en delen zij passie, ideeën en kennis. Geschikt voor meetings van elke omvang. Snel de koppen bij elkaar of uitgebreid brainstormen. Een plek die inspireert: ondernemen met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Meet me in The Mark.

Unwind
The Mark is niet strictly business. En al helemaal geen business as usual. The Mark biedt alles om work & play te combineren. Denk aan een goede koffiebar, een uitstekend restaurant en prettige faciliteiten voor als het werk erop zit. Een plek om te knallen, in alle opzichten. Relax & reload in The Mark.

Algemeen
Het prominent gelegen kantoorgebouw “The Mark” beschikt in totaal over 22.795 m² vloeroppervlak. Het gebouw bestaat uit twee bouwdelen welke door middel van een centraal atrium met elkaar verbonden zijn. In de geluidswal onder het gebouw ligt een ruime parkeergarage ten behoeve van de huurders en de bezoekers. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en zijn eigentijdse uitstraling is “The Mark” een van de meest hoogwaardige kantoorgebouwen in Rotterdam.

Op het park is het gebouw gesitueerd direct langs de rijksweg A16, aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Willis Towers Watson, Refresco, Baker Tilly Berk en Nielsen/Point Logic zijn reeds in het gebouw gevestigd en zijn middels naamsaanduiding zichtbaar vanaf de A16.

Services
The Mark is onlangs volledig gerestyled naar een full-service kantoorgebouw met meer dan alleen kantoorruimte. Hierbij is het gebouw voorzien van onder andere:
- hoogwaardige entreehal waarin bezoek wordt ontvangen door hostesses en waar gebruikers en bezoekers van het gebouw onder het genot van een kop koffie informeel elkaar kunnen ontmoeten;
- ruim opgezet restaurant gelegen op de 3e verdieping waar gebruikers van het gebouw een gezonde lunch kunnen bestellen alsmede informeel kunnen overleggen.
- moderne vergaderkamers gelegen op de eerste etage.

Indeling
Er zijn nog maar enkele etage voor de verhuur beschikbaar in kantoorgebouw “The Mark”, te weten:
Bouwdeel A Bouwdeel B
Verdieping Oppervlakte (m²,v.vo.) Verdieping Oppervlakte (m²,v.vo.)
1e verdieping 1e verdieping 1.074,70 (per direct)
4e verdieping 848,80 (per 1 september 2023)
5e verdieping 1.036,40 (per 1 september 2023)
6e verdieping 1.129,20 (per 1 september 2023)

Derhalve is momenteel circa 4.089 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. Voornoemde metrages zijn vastgesteld conform NEN 2580.

De kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van bouwdeel B wordt casco opgeleverd.

Parkeren
De onder het gebouw gelegen en daartoe behorende ruim opgezette parkeergarage biedt de huurders van kantoorgebouw “The Mark” de mogelijkheid om parkeerplaatsen te huren op basis van een parkeernorm van 1 parkeerplaats per 47 m² v.v.o kantoorruimte.

Locatiegegevens
Kantoorgebouw “The Mark” is uitstekend bereikbaar. De nabijheid van de A16, met een eigen oprit naar Brainpark III zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid per auto. Op korte rijafstand is het vliegveld ‘Rotterdam-The Hague Airport’ gelegen, met zijn directe verbindingen naar meer dan 40 bestemmingen in en buiten Europa, waaronder Londen City, Manchester, München, Rome en Barcelona. Ook per openbaar vervoer is het gebouw uitstekend bereikbaar door zijn ligging op korte loopafstand van het metrostation “Kralingse Zoom”, vanaf waar je binnen enkele minuten in het centrum van Rotterdam bent.

Huurprijs
Kantoorruimte
Vanaf € 165,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met b.t.w. en servicekosten.

Parkeerplaatsen
€ 1.000,- per plaats per jaar te vermeerderen met b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar, waarna telkenmale verlengd voor aansluitende periode van 5 jaar.

Voorschot servicekosten
€ 60,- per m² per jaar te vermeerderen met b.t.w.

Energielabel
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurprijs
€165,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 500 m² tot 4089 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Fascinatio Boulevard 204-300
Postcode
3065 WB
Plaats
Rotterdam
Oplevering
Casco, Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
diverse units

Rotterdam

Fascinatio Boulevard 200
€178,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 30-38
€2.250,- Per maand
270 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 40
€155,- Per m2, per jaar
Vanaf: 900 m²
Bekijk dit pand