Verhuurd: Aelbrechtskolk 45B
Rotterdam

3025 HB

Kantoorpand Aelbrechtskolk 45B Rotterdam
verhuurd
Kantoorpand Aelbrechtskolk 45B Rotterdam
Kantoorpand Aelbrechtskolk 45B Rotterdam

Klassieke, recentelijk gerenoveerde kantoorruimte te huur gelegen op de 1e verdieping aan de Aelbrechtskolk 45-B te Rotterdam. Het betreft totaal circa 76 m2 VVO verdeeld over de entree en 1e verdieping in het statige pand uit 1917 gelegen op een zichtlocatie. Tevens heeft het kantoor een fraai uitzicht over het historische Delfshaven. Het object is centraal gelegen op de Aelbrechtskolk, tegenover de bekende Pelgrimvaderskerk.

Locatie:
Delfshaven is van origine een recht van Delft op een haven om te zijn voorzien van een eigen scheepvaartverbinding. De Aelbrechtskolk is vanuit vroeger een schutssluis welke voorkwam dat schepen met de sterke stromingen kregen te maken door de hoogteverschillen van het water. De eerste sluis heeft zich bevonden direct voor de betreffende winkelruimten.

In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden gevestigd, waaronder Café De Oude Sluis, Stadsbrouwerij de Pelgrim, Café Soif en Tapperij Vanouds ’t Kraantje. Daarnaast is winkelgebied Schiedamseweg direct om de hoek gelegen, hier zijn naast diverse kleinschalige winkelformules ook landelijke ketens gevestigd zoals de Etos, Jumbo, McDonalds en Kruidvat.

Bereikbaarheid:
Zowel met de auto (Schiedamseweg en Tjalklaan - autosnelweg A20) als met het openbaar vervoer (op 200 meter metrostation Delfshaven alsmede diverse tramverbindingen) is de Aelbrechtskolk binnen enkele minuten goed te bereiken. Eveneens is de Aelbrechtskolk via de Maastunneltracé richting Zuid snel bereikbaar via de Rochussenstraat.

Oppervlakte:
Aelbrechtskolk 45-B
Kantoorruimte circa 76 m2 VVO

Parkeren:
Er kan (tegen betaling) langs de openbare weg worden geparkeerd eventueel middels parkeervergunningen.

Kenmerken & voorzieningen:
De ruimten worden in gerenoveerde staat aangeboden. Onderhoud, herstel en-/of vervanging van in het gehuurde aanwezige en/of aangebrachte inrichtingscomponenten welke geen onderdeel van het gehuurde uitmaken zijn voor rekening en risico van Huurder.

Huurprijs:
€ 1.095,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten met (NUTS-) leveranciers.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar.

Huurbetalingen:
Per kalendermaand vooruit te voldoen.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In het geval dat de huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurgarantie:
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen op basis van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015) of standaard ROZ-model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (versie september 2012).

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs
€1.095,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
76 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Aelbrechtskolk 45B
Postcode
3025 HB
Plaats
Rotterdam
Oplevering
Gestoffeerd

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Rotterdam

Overschieseweg 12
Vanaf €550,- Per maand
Vanaf: 50 m²
Bekijk dit pand
Werkplekken
diverse units

Rotterdam

Weena 505
Vanaf €139,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Rotterdam

Innsbruckweg 110-140
Vanaf €330,- Per maand
Vanaf: 13 m²
Bekijk dit pand