Kantoorpand Rietschotten 1 Roosendaal
Kantoorpand Rietschotten 1 Roosendaal
Kantoorpand Rietschotten 1 Roosendaal

Kantoorruimte huren in Roosendaal? Zowel startups als ZZP'ers, als MKB of corporate bedrijf kunnen in deze vestiging terecht voor een kantoorruimte vanaf 35m2 tot 1300m2 in een eigen ofwel gedeelde vleugel. Strategische zicht locatie langs de A17 aan de Rietschotten 1 te Oud Gastel; deel uitmakende en gelegen op het bedrijventerrein Borchwerf II. Goede ontsluiting via de A17 en A58.

Bedrijventerrein Borchwerf II in Roosendaal is zeer centraal gelegen in de transport corridor tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen (elk op 30min gelegen). Ook de haven van Moerdijk is dichtbij gelegen. Het gebouw is uitstekend bereikbaar via de rijksweg A17 (Roosendaal - Moerdijk). Via het nationale snelwegennetwerk zijn de rijkswegen A16 en A4 (beide Rotterdam/Antwerpen) alsmede de A58 (Vlissingen/Eindhoven) op korte afstand gelegen.

Het bedrijventerrein Borchwerf II kenmerkt zich door een mix van bedrijven op het gebied van kantoren, showroomactiviteiten, groothandelsactiviteiten, op-overslag en logistieke doeleinden. 4 verdiepingen met 4500m2 verhuurbare oppervlakte en elke verdieping heeft eigen sanitair & centrale keukenvoorzieningen.

Een eigen Bistro The Belgian op de begane grond en verscheidene horeca mogelijkheden in de directe omgeving. Bistro The Belgian is eigentijds en gezellig ingericht restaurant voor ontbijt en lunch. Je vindt hier een gevarieerd aanbod aan lichte en gezonde maaltijden, een self-service gedeelte met salad bar en een coffee corner met krantenservice. Voor Nederlanders serveren ze natuurlijk ook gewoon de bekende kroket, broodjes en melk!

Huurmogelijkheden :
- Kantoren in een gedeelde vleugel met elk eigen kantoor: 35m2 tot 224m2 – 1,5 jaar huurcontract voorzien van kantoormeubilair & WIFI 135€ / m2 + 40€ / m2 gebouwkosten (per jaar);
- Kantoren in eigen vleugel vanaf 150m2 tot 1288m2 mogelijk, min 36 maanden huurcontract 105€/m2 + 40€/m2 gebouwkosten (per jaar)

- Gratis parking rondom het gebouw op verhard terrein met voldoende parkeerplaatsen

Huurprijs
€105,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 35 m² tot 1500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Rietschotten 1
Postcode
4751 XN
Plaats
Roosendaal
Omgeving
Borchwerf II
Oplevering
Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Roosendaal

Belder 12
€333,- Per maand
Vanaf: 50 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Roosendaal

Argon 34
€2.312,- Per maand
Vanaf: 345 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren
diverse units

Roosendaal

Vaartveld 8
€135,- Per maand
Vanaf: 12 m²
Bekijk dit pand