Hoge Bergen 3
Roosendaal

4704 RH

Kantoorpand Hoge Bergen 3 Roosendaal
verhuurd
Kantoorpand Hoge Bergen 3 Roosendaal
Kantoorpand Hoge Bergen 3 Roosendaal

Het bedrijfsobject is gelegen op een uitstekende locatie op het Roosendaalse bedrijventerrein Borchwerf. Het object is onderdeel van het een bedrijfscomplex die bestaat uit verschillende units. Aan het voorzijde van het complex is de kantoorruimte gelegen, aan de achterzijde bevinden zich de bedrijfsunits. 

Bedrijvenpark Borchwerf is een hoogwaardig en representatief bedrijventerrein en ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen, en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Diverse bedrijven hebben zich hier al gevestigd, van grote kantoorhoudende organisaties op zichtlocaties tot zware industriële bedrijven in milieucategorie 5. 

Algemeen: 
De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd. 

Met ruim 180.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat. 

Huurprijs
€2.500,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
846 m²
Bedrijfshal oppervlakte
589 m²
Kantoorruimte oppervlakte
257 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Hoge Bergen 3
Postcode
4704 RH
Plaats
Roosendaal
Oplevering
Gestoffeerd

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte
diverse units

Roosendaal

Watermolen 21
Vanaf €1,- Per maand
Vanaf: 87 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte
diverse units

Roosendaal

Passage/Nieuwe Markt/Raadhuisstraat 1
Vanaf €1.000,- Per maand
Vanaf: 50 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte
diverse units

Roosendaal

Nieuwe Markt 24-58
Vanaf €1.050,- Per maand
Vanaf: 72 m²
Bekijk dit pand