Verhuurd: Eci 8-11
Roermond

6041 MA

Kantoorpand Eci 8-11 Roermond
verhuurd
Kantoorpand Eci 8-11 Roermond
Kantoorpand Eci 8-11 Roermond

In het ontwikkelingsgebied Roerdelta, dichtbij het hart van Roermond, ligt ECI Roermond. De voormalige Electro Chemische Industrie heeft daar plaats gemaakt voor een plek om te eten, ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten, grote en kleine evenementen, exposities, cursussen en diverse film-, theater- en popvoorstellingen én fraaie kantoren. Allemaal verzameld in dit tot Rijksmonument bekroonde gebouw. Veel oorspronkelijke bouwkundige elementen zijn bewaard gebleven en grotendeels in het zicht gelaten, waardoor de ruimten een zeer bijzondere sfeer oproepen.

De indrukwekkende afmetingen van de verschillende etages bieden veel mogelijkheden voor een eigen indeling van de werkvloer. Door het industriële verleden en het monumentale karakter voegt het gebouw zich flexibel naar verschillende inrichtingsstijlen, van klassiek tot modern. De vele grote ramen geven de kantoren een licht en transparant karakter. De parketvloeren zorgen voor een warme uitstraling. Al met al uitdagend en stimulerend voor de creatie van een geheel eigen imago.

Locatie:
De ECI kantoren, gesitueerd aan de westelijke singelringen centraal gelegen in Midden Limburg. Op korte afstand van de ontsluiting met de A2 en de A73, op loopafstand van de binnenstad en NS-station is deze locatie vanuit alle richtingen uitstekend bereikbaar.

Beschikbaar vloeroppervlakte:
Voor verhuur is nog beschikbaar een totale oppervlakte van circa 730 m²,
onderverdeeld in:
ECI 9 1e verdieping 360 m² VVO te huur
ECI 10 2e verdieping 368 m² VVO te huur

Indeling:
Begane grond:
Centrale, representatieve hal, bereikbaar middels een elektrische schuifpui. Deze is voorzien van een camera-/intercomsysteem. De hal is afgewerkt met een hardstenenvloer.
Op de begane grond bevinden zich reeds verhuurde kantoorruimten en een algemene berging. De overige verdiepingen zijn te bereiken per lift en trap.

1e Verdieping: 360 m² kantoorruimte voorzien van een parketvloer met vloerpotten, koelplafonds en pantry. De wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Separate toiletgroep.

2e verdieping: 368 m² kantoorruimte voorzien van parketvloer met vloerpotten, koelplafonds en pantry. De wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Separate toiletgroep.

3e verdieping: reeds verhuurde kantoorruimte idem afgewerkt.
Dakterras:
Voor gezamenlijk gebruik.

Parkeren:
Er zijn circa 40 gereserveerde parkeerplaatsen; toewijzing naar ratio. Daarnaast de mogelijkheid van vergunning of betaald parkeren (gemeente Roermond).

Huurprijs vanaf
€450,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
43 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Eci 8-11
Postcode
6041 MA
Plaats
Roermond
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
ECI 9 vdp 1
360 m²
€2.850,- per maand
ECI 10 vdp 2
368 m²
€2.913,- per maand
Deelverhuur
43 m²
€450,- per maand
Totaal
730 m²
€5.779,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Roermond

Boven de Wolfskuil 3
Vanaf €390,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Roermond

Slachthuisstraat 31-35
Vanaf €2.350,- Per maand
Vanaf: 282 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Roermond

Noordhoven 2
Vanaf €315,- Per maand
Vanaf: 22 m²
Bekijk dit pand