Het kantoorgebouw L'Entree bestaat uit twee bouwdelen die haaks op elkaar staan. Links en rechts van de centrale entree met twee liften en een trappenhuis, ligt kantoorruimte, die vrij indeelbaar is. De ene vleugel bestaat uit de begane grond met drie verdiepingen, de andere vleugel uit de begane grond met vijf verdiepingen. De centrale ontvangsthal en de installaties zijn in 2017 grondig gerenoveerd. Het totale metrage van het object bedraagt 5.365 m² VVO en er zijn 87 parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw is gelegen op een perfecte zichtlocatie. Bedrijven zoals Shell, Tui, European Patent Office en Hotel Grand Winston zijn in de directe omgeving gevestigd

Verschillende delen van de Plaspoelpolder zijn inmiddels herontwikkeld of staan in de planning om te worden herontwikkeld. De Gemeente werkt actief samen met ondernemers en vastgoedeigenaren om weinig kansrijke kantoorpanden te transformeren of de locaties te herontwikkelen na sloop. Vervangende functies zijn o.a. leisure/horeca, (studenten)huisvesting en shared work space. 

Parkeren: 
Op het parkeerterrein zijn thans 87 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar, waarvan er vooralsnog 77 stuks zijn gelegen op het terreingedeelte dat middels een slagboom is afgesloten. De parkeernorm is 1:53.

Huurprijs
€180,- per m2, per jaar excl. btw
Totale oppervlakte
vanaf 10 m² tot 5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Veraartlaan 12-14
Postcode
2288 GM
Plaats
Rijswijk
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeublieerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Rijswijk

Madame Curielaan 6-8
Vanaf €1,- Per maand
Vanaf: 746 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Rijswijk

Diepenhorstlaan 2
Vanaf €200,- Per maand
Vanaf: 32 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Rijswijk

PRINSES BEATRIXLAAN 939
Vanaf €1.315,- Per maand
Vanaf: 200 m²
Bekijk dit pand