Kantoorpand Polakweg 7 Rijswijk
Kantoorpand Polakweg 7 Rijswijk
Kantoorpand Polakweg 7 Rijswijk

Kantoorruimte huren aan de Polakweg in Rijswijk? In het stoere, industriële en recent gerenoveerde kantoorgebouw "SEVEN" direct gelegen tegenover de A4, in de directe nabijheid van de af-en oprit "Plaspoelpolder" te Rijswijk. Vanwege de ligging aan de Rijksweg heeft het object een hoge attentiewaarde en uitstekende bereikbaarheid en is het dus voor vele bedrijven een aantrekkelijke locatie. Toonaangevende bedrijven zoals Shell, EPO (European Patent Office), Arbo Unie zijn o.a. in dit gebied gevestigd.

Het Bastion Hotel is schuin aan de overkant gelegen. In dit stoere kantoorgebouw is thans op de 2e etage nog ca. 1.050m² beschikbaar waarbij de mogelijkheid bestaat dit op te splitsen in kantoorruimten van ca. 353m² en een kantoor van ca. 703m². Deze kantoorruimte is door verhuurder recent gerenoveerd en voorzien van een industrieel karakter en voorzien van mobiele vergader-/kantoorunits.

Op de 1e verdieping (gelijk aan parkeerterrein) is thans ca. 705m² beschikbaar welke ruimte traditioneel is ingedeeld met diverse kantoorkamers dan wel behandelkamers.

Locatie
Het bedrijventerrein "De Plaspoelpolder" ligt direct aan de rijksweg A4 (Amsterdam - Den Haag) en sluit via het verkeersplein Ypenburg en het Prins Clausplein perfect aan op het Rijkswegennet waardoor er goede en snelle verbindingen zijn gewaarborgd met Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Tevens is het centrum van Den Haag goed bereikbaar met het eigen vervoer en het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid
Door de centrale ligging aan de Rijksweg A4, één van de belangrijke verkeersaders van Den Haag, is het object met eigen vervoer uitstekend bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het object goed te bereiken. Het gebouw ligt op loopafstand van NS Station Rijswijk (circa 5 tot maximaal 10 minuten lopen) met directe verbindingen naar Amsterdam en Rotterdam.

Vloeroppervlakte
1e verdieping (BG vanaf parkeerterrein) ca. 705m² (Traditioneel kantoor)
2e etage: vanaf ca. 353m² tot 1.056m² (Industrieel karakter).

Huurprijs
€ 95,= per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeren
Er bevinden zich betaalde parkeerplaatsen op eigen terrein. Toegang wordt verschaft door middel van een slagboom. Langs de openbare weg is ruime gelegenheid tot gratis parkeren.

Wijze van oplevering
Het object wordt thans gerenoveerd en beschikt over een stoer en industrieel karakter. Voor de meer traditionele indeling is er ook kantoorruimte beschikbaar met kamerindelingen, e.e.a. in overleg. Het kantoor wordt opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen:
- plafond met verlichtingsarmaturen;
- dubbele toiletgroepen;
- personenlift;
- goederenlift;
- pantry;
- gerenoveerde entree;
- toegang voor minder validen;
- elektrisch bedienbare buiten zonwering;
- verwarming middels cv installatie;
- kabelgoten i.o. voorzien van elektra en data.

Servicekosten
€35,= per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
In overleg.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs, zal nimmer lager zijn dan de huursom van het voorgaande huurjaar.

Bankgarantie:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van tenminste 3 maanden huurverplichting inclusief servicekosten.

Overige condities:
Conform de NVM-huurovereenkomst (model ROZ)

Reclame
Huurder heeft het recht een reclameaanduiding aan te brengen aan het gebouw, na het verkrijgen van de, door huurder te verzorgen, benodigde vergunning(en) en na goedkeuring door verhuurder.

Courtage:
Indien door de bemiddeling van Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

Huurprijs
€95,- per m2, per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 353 m² tot 1056 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Polakweg 7
Postcode
2288 GG
Plaats
Rijswijk
Omgeving
De Plaspoelpolder
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Betaald op eigen terrein

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte

Rijswijk

Patrijsweg 4
€1.526,- Per maand
229 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Rijswijk

Patrijsweg 4-140
€99,- Per m2, per jaar
Vanaf: 200 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Rijswijk

van Gijnstraat 17
€95,- Per m2, per jaar
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand