Stationsweg 12
Purmerend

1441 EJ


Op een schitterende parklocatie tegenover het stadhuis in het centrum van Purmerend is het “Business Parc Waterland” gerealiseerd.

Turn key!
Wat opvalt is dat het kantoor zeer hoogwaardig is afgewerkt aan de binnen- en buitenzijde en direct is te betrekken zonder verbouwingen. Wat nog meer opvalt is dat het een zeer prettige ruimte is om te werken. Zeer licht, rustig, stil met uitzicht op een parkachtige omgeving maar aan de andere kant toch wat roering vanwege het zicht op het perron van het treinstation. Alle comfort is natuurlijk aanwezig zoals zonwerende beglazing, topkoeling, een luxe liftinstallatie enz. Alle vloeren zijn keurig afgewerkt en dit geldt ook voor de wanden en de systeemplafonds met armaturen. Kortom, ready, set, go!

Perfecte ligging!
Niet voor niets is de straat genaamd Stationsweg want het treinstation ligt letterlijk op 20 stappen gelegen van dit kantorencomplex. Als uw medewerkers met de bus reizen dan hoeven zij slechts het tunneltje onder het treinstation door te wandelen naar het Beatrixplein en vandaar vertrekken de bussen alle richtingen op. Ook is het complex gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Purmerend, net achter het gemeentehuis. Kortom, de ligging is zeer goed te noemen en voor de reizigers per auto.

Huurprijs vanaf
€280,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
19 m²
Kantoorruimte oppervlakte
89 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Stationsweg 12
Postcode
1441 EJ
Plaats
Purmerend
Omgeving
Business Park Waterland
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief BTW)
Kamer 1
19 m²
€280,- per maand
Kamer 2
19 m²
€280,- per maand
Kamer 3
27 m²
€360,- per maand
Kamer 4
24 m²
€320,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Purmerend

Voltastraat 21-23
Vanaf €416,- Per maand
Vanaf: 50 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Purmerend

Volume 105
Vanaf €1.195,- Per maand
Vanaf: 165 m²
Bekijk dit pand