Kantoorpand Korenpad 1 Nijmegen
Kantoorpand Korenpad 1 Nijmegen
Kantoorpand Korenpad 1 Nijmegen

Turn-key kantoorruimtes te huur in het Business Centrum Nijmegen aan het korenpad 1 te Nijmegen!

De voor de verhuur beschikbare kantoorunits zijn verdeeld over de begane grond en eerste verdieping van het kleinschalige kantoorverzamelgebouw ‘Business Centrum Nijmegen’. De units zijn in het bijzonder geschikt voor ondernemers die naar een kantoor op zoek zijn met flexibele contractmogelijkheden. Huurders kunnen onder andere gebruik maken van gezamenlijke vergaderruimten en een kantine.

Locatie
Bedrijventerrein Winkelsteeg, nabij het centrum van Nijmegen, zal een nieuw economisch stedelijk knooppunt worden. De gemeente Nijmegen werkt samen met de provincie Gelderland en marktpartijen aan de ontwikkeling van de Novio Tech Campus en de verdere ontwikkeling van Fifty Two Degrees. Het voornemen is dat een hoogwaardige werklocatie voor kennisintensieve bedrijvigheid wordt gecreëerd, waar in een open innovatieve samenwerking technologische producten van de toekomst worden ontwikkeld en ook rijp worden gemaakt voor productie.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is goed te noemen door de nabijheid van de A73 en de A50, met goede verbindingen richting Venlo, Arnhem en het Duitse achterland. Op loopafstand bevinden zich een bushalteverbindingen naar de NS-haltes Nijmegen Centraal en Nijmegen Dukenburg.

Opleveringsniveau
De units worden aangeboden in huidige staat, onder andere voorzien van:
- Gezamenlijke entree;
- Gedeelde vergaderruimten;
- Huidige indeling middels tussenwanden;
- Systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
- Verwarming middels radiatoren;
- Vloerbedekking;
- Sanitaire voorzieningen;
- Kantine;
- Ruim eigen parkeerterrein.

Parkeren
Voldoende parkeerplaatsen op eigen parkeerterrein. Per unit is één parkeerplaats inbegrepen in de huurprijs. Het is mogelijk aanvullende parkeerplaatsen te huren. Parkeerkosten: € 300,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 35,- per m² per jaar, te vermeerderen. De leveringen en diensten omvatten in ieder geval de levering van gas, water en elektriciteit, onderhoud en service contracten technische installaties, verwarming en verlichting algemene ruimten, tuin onderhoud, glasbewassing buitenzijde en administratiekosten.

Huurtermijn
In overleg.

Bestemming
De bestemming binnen het vigerende bestemmingplan Brabantse Poort betreft Kantoren en/of bedrijfsdoeleinden. De gronden zijn bestemd voor de oprichting van bebouwing ten behoeve van kantoren, laboratoria en bedrijven voorkomend op de Staat van bedrijfsactiviteiten I en vestiging van zogenaamde A-inrichtingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingsverplichting
Per maand vooruit.

Zekerheidsinstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief servicekosten en BTW, gesteld te worden.

Model Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, gebaseerd op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld in 2015 met de daarbij deel uitmakende algemene bepalingen, aangevuld met de benodigde bijzondere bepalingen.

Oplevering
In overleg, doch op korte termijn.

Huurprijs vanaf
€250,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
18 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Korenpad 1
Postcode
6534 AS
Plaats
Nijmegen
Omgeving
Business Centrum Nijmegen
Oplevering
Gemeubileerd
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Kantoorunit 6
18 m²
€250,- per maand
Kantoorunit 7
32 m²
€400,- per maand
Kantoorunit 8
28 m²
€250,- per maand
Kantoorunit 9
28 m²
€275,- per maand
Kantoorunit 14-16
51 m²
€600,- per maand
Kantoorunit 18
28 m²
€375,- per maand
Totaal
185 m²
€2.150,- per maand

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte
diverse units

Nijmegen

Binderskampweg 40C
Vanaf €550,- Per maand
Vanaf: 110 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Nijmegen

Oranjesingel 76
Vanaf €3.958,- Per maand
Vanaf: 308 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Nijmegen

Kerkenbos 1033-1037
Vanaf €350,- Per maand
Vanaf: 28 m²
Bekijk dit pand