Verhuurd: Wilhelminastraat 6
Megen

5366 BD

Kantoorpand Wilhelminastraat 6 Megen
verhuurd
Kantoorpand Wilhelminastraat 6 Megen
Kantoorpand Wilhelminastraat 6 Megen

Het multifunctionele kantoorgebouw Acropolis: Werken in een historische, creatieve en luxe werkruimte met volledig eigen entree en adres en direct verbonden zijn met het kantoorgebouw waarin een café, vergaderzalen, lunchfaciliteiten en zelfs een theater gevestigd zijn. Dit alles in een meer dan inspirerende omgeving.

Het luxe gerestaureerde Rijksmonument, de Latijnse school van de Franciscaner kloosterorde, is gelegen midden in de kern van het stadje Megen en valt onder het beschermd stadsgezicht. Het Monument is aan de binnenzijde volledig vernieuwd en heeft fraaie ruimten met een hoog afwerkingsniveau hebben hoge ramen en veel licht inval. Verder is er een prachtig uitzicht op de achtergelegen binnentuin. 

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met de auto en met de (elektrische) fiets vanuit Oss en omgeving.

Megen is via de N329 direct verbonden met het snelwegennet naar Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven. Een goede treinverbinding vind je op ca. 8 km, in het centrum van Oss en in Ravenstein. 

Via de veerponten Maasbommel en Megen is het gebied van Maas en Waal ontsloten. 

Indeling
Gezamenlijke entree, met fraaie trappartij en glas in lood ramen. Via 2 deuren is de ruimte beschikbaar, die verdeeld is in 4 kamers, een toiletgroep en serverkast. Verder is er een pantry aanwezig 

De vloeren hebben een neutrale harde afwerking. Het geheel is voorzien van systeemplafonds, wel dient er nog verlichting toegepast te worden. De wanden zijn strak en wit afgewerkt. 

Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. In Megen geldt namelijk vrij parkeren. 

Installaties; de ruimte heeft een eigen cv-radiatoren systeem en een wtw-unit voor ventilatie en warmte terugwinning.

De bestemming van het geheel is maatschappelijk. We willen u uitnodigen om eens te kijken hoe we van de vestiging van uw bedrijf of instelling een groot succes kunnen maken. Met de eigenaar van het gebouw en de gemeente zal het gebruik getoetst moeten worden aan de bestemming. Men heeft de overtuiging er altijd uit te kunnen komen. De ruimte was voorheen in gebruik als tandartsenpraktijk en kan in overleg geschilderd worden in warmere kleuren. Acropolis vervult een spilfunctie voor allerlei evenementen en als vergaderlocatie voor o.a. de Rabobank en het Osse bedrijfsleven. 

Huurprijs
€575,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
78 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Wilhelminastraat 6
Postcode
5366 BD
Plaats
Megen
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid