Verhuurd: Lammeschansweg 15C
Leiden

2313 DH

Kantoorpand Lammeschansweg  15C Leiden
verhuurd
Kantoorpand Lammeschansweg  15C Leiden
Kantoorpand Lammeschansweg  15C Leiden

Kantoor of praktijkruime huren in Leiden? Te huur: FlexOffiZ Leiden is speciaal voor bedrijven die werkzaam zijn in de zorg- en welzijnssector. Deze locatie maakt namelijk onderdeel uit van een Zorgcomplex waar ook een apotheek, een tandarts- en een huisartspraktijk en diverse therapeuten gevestigd zijn. Op de 3e verdieping (232 m2) hebben wij diverse mogelijkheden voor een eigen praktijk- en/of kantoorruimte.

Het gebouw (1986) ligt op een zichtlocatie vanaf de doorgaande weg en op steenworpafstand van het centrum. In de directe omgeving zijn het NS station Lammenschans en diverse uitvalswegen voor het openbaar vervoer op loopafstand. Hier kan je al vanaf € 300,- een afsluitbaar kantoor of praktijkruimte huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van een vergaderruimte. Wij zorgen voor een goede Wifi verbinding zodat je direct aan de slag kan.

Jouw start in een professionele omgeving
Niets is fijner dan op de fiets naar kantoor kunnen. Lammenschans 15C is gelegen aan de rand van woonwijk Tuinstadwijk. Ideaal voor de startende ondernemer die nu nog vanaf huis werkt en klaar is voor de volgende stap. Indien je kantoorruimte bij ons huurt heb je ook direct contact met andere ondernemers.

Prettige plek om te werken
De algemene ruimtes worden schoon gemaakt. Je eigen kantoor/praktijkruimte mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen
Wij werken met all-inclusive prijzen. Dat wil zeggen dat je kantoor gemeubileerd is met een bureau, bureaustoel en een archiefkast. Je mag gratis gebruik maken van de vergaderruimte en wij leveren de WiFi. Als je als ondernemer kantoorruimte huurt bij FlexOffiZ aan de Lammenschansweg 15C in Leiden dan heb je 24/7 toegang tot jouw kantoor.

Bereikbaarheid
Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij uitvalswegen en openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid om het gebouw zelf en er is een parkeerterrein speciaal voor huurders. 

Huurprijs vanaf
€300,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
20 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Lammeschansweg 15C
Postcode
2313 DH
Plaats
Leiden
Oplevering
Gemeubileerd
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Kantoor 3.02
35 m²
€550,- per maand
Kantoor 3.03
20 m²
€300,- per maand

Meer in de buurt

Werkplekken
diverse units

Leiden

Mendelweg 32
Vanaf €139,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Leiden

Bètaplein 20
€165,- Per m2, per jaar
Vanaf: 375 m²
Bekijk dit pand
Werkplekken
diverse units

Leiden

Kanaalpark 140
Vanaf €150,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand