Kantoorpand Ouddeelstraat 7A Leeuwarden
Kantoorpand Ouddeelstraat 7A Leeuwarden
Kantoorpand Ouddeelstraat 7A Leeuwarden

Kantoorruimte huren in Leeuwarden? Dat kan bij Kantoor-Friesland! K&B Business Center ligt aan de Ouddeelstraat nabij het Drachtsterplein in Leeuwarden. Met verschillende uitvalswegen dichtbij, ben je zo in en uit Leeuwarden. In 10 minuten fiets je zo vanaf het station naar dit bedrijfsverzamelpand! Er zijn genoeg gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Heb je opslagruimte nodig voor je producten? Er zijn ook een aantal opslagruimtes beschikbaar! 

In de lunchpauze loop je zo naar de AH Xl Tijnjedyk of naar de visboer! Aan de Tijnjedyk vind je een Post NL, wat handig is voor het versturen van je webshop producten! Ook kun je een heerlijke wandeling maken rondom het riviertje 'De Potmarge' naast het bedrijfsverzamelpand!

Dit pand in Leeuwarden is nog maar net volledig gerenoveerd en dat is te zien! Het pand ziet er van binnen en buiten heel netjes uit. Bij binnenkomst valt meteen de ruim opgezette entree op. Er is aan alles gedacht: een algemene vergaderruimte waar je gratis gebruik van mag maken, een luxe kantineruimte en elk kantoor is voorzien van een eigen wifinetwerk! 

Enkele voorzieningen:

- Geheel gerenoveerd
- Concurrerende prijzen
- Nabij uitvalswegen
- Gratis parkeergelegenheid
- Ruimtes vanaf 18 m2
- Ruim van opzet
- Representatieve uitstraling
- Fraaie entree
- Kantine met keuken
- etc.

Unit 14:
Een compacte en nette ruimte is de omschrijving van deze unit van ca. 25 m²!  De ruimte heeft een strakke afwerking, dus je hoeft hier niks meer aan te doen. Je kunt er meteen werken!

Unit 18:
Dit kantoor van ca. 33 m² zit op de eerste verdieping van K&B Business Center. Via het dakraam krijg je genoeg licht in je kantoor. Je kunt hier prima met 4 á 5 mensen werken!

Unit 13:
Dit mooie kantoor van ca. 30 m² zit aan de voorzijde van het pand. Er ligt een mooie nette vloer en er hangen nieuwe jaloezieën. Je kan hier met 4 á 5 mensen prettig werken!

Unit 12:
Een mooie lichte ruimte van ca. 35 m² is per direct beschikbaar! Met een extra brede vensterbank is deze ruimte ideaal om tekeningen uit te leggen. Maar je kunt er natuurlijk ook andere spullen neerzetten!  

Unit 20:
Deze lichte kantoorunit van ca. 45 m² ligt op de eerste verdieping. Naast het grote raampartij, is er ook een dakraam die de ruimte van nog meer licht voorziet. De glazenwand geeft een ruimtelijk gevoel!  

Unit 19:
Dit ruime kantoor van ca. 50 m² ligt op de eerste verdieping van K&B Business Center. Door het grote raampartij is de ruimte erg licht, wat natuurlijk erg fijn is tijdens het werken! Het kantoor is super netjes en je kan er zo in!  

Unit 6:
Mooie ruime unit van ca. 50 m² is per direct beschikbaar! De ruimte is super netjes dus je kunt er zo in. Ook is deze ruimte leuk in te delen, door dat ruimte een extra 'hoekje' heeft. 

Unit 7:
Deze ruime kantoorruimte van ca 50 m² ligt op de hoek van het pand. Dankzij de vele ramen is het een erg lichte unit. Je hebt in deze ruimte een deur naar de buitenruimte naast het pand, waar je in de zomer heerlijk je lunch kan eten!  

Unit 10:
Dit ruime kantoor van ca. 50 m² ligt op de hoek van het pand. De ruimte is nog maar net gerenoveerd en dat is te zien! Er ligt een nette vloer en er hangen strakke zwarte jaloezieën.  

Unit 8:
Lichte en ruime ruimte van ca. 55 m²! Dit kantoor is super netjes, want het pand is recent helemaal opgeknapt. Je kunt er meteen in!  

Unit 16:
Hoogwaardige ruimte (verdeeld in 2 leuke speelse lagen) van ca. 60 m². Huur is €450,- en servicekosten liggen op €110,-

Unit 15:
Op de hoek van het pand vind je dit prachtige kantoor van ca. 75 m². Je hebt een mooi uitzicht op het riviertje 'De Potmarge'! Door de vele ramen is het een erg lichte ruimte. 

Unit 5:
Deze grote ruimte van ca. 87 m² is per direct beschikbaar! Het kantoor bestaat uit twee ruimtes, waarvan een kantoor als directie-, spreek- of vergaderruimte gebruikt kan worden. Er ligt een nette vloer en de strakke zwarte jaloezieën maken de ruimte helemaal af! 

De huurprijs is een all-in prijs; dat betekent dat alle kosten voor o.a. gas, water, elektra en hoogwaardig internet inbegrepen zijn! Kantoor-Friesland biedt kortlopende, flexibele contracten die na de eerste periode van 6 maanden maandelijks opzegbaar zijn. 

Een mooi vrijstaand kantoorpand gelegen direct aan de nieuwe oostelijke invalsweg van Leeuwarden. De locatie maakt deel uit van een kleinschalig industrieterrein achter de Tijnjedyk met een gemêleerde bedrijvigheid. De locatie is slechts autominuten verwijderd van de op- en afritten van de N-31 richting Drachten /Groningen enerzijds en Franeker/Harlingen anderzijds en de A-32 richting Heerenveen/Sneek.

Een ideale locatie met gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Er is een royale entree aanwezig, het pand is ¬geheel gerenoveerd en biedt in het geheel veel natuurlijk licht. Huurders mogen vrij gebruik maken van de kantine en ¬vergaderruimte. Daarnaast is de kantine voorzien van keuken met inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast en magnetron/oven.

Tot de servicekosten behoren o.a. schoonmaak, glasbewassing, energie en water, warmte, afval en terreinonderhoud. Iedere unit heeft een eigen WiFi toegang.

Huurprijs
€85,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 18 m² tot 1500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Ouddeelstraat 7A
Postcode
8936 AZ
Plaats
Leeuwarden
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Op voorgelegen buitenterrein

Meer te huur in de buurt

Bedrijfsruimte huren
diverse units

Leeuwarden

Neptunusweg 4-18
€3.903,- Per maand
Vanaf: 1338 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren
diverse units

Leeuwarden

Jupiterweg 19A
€95,- Per maand
Vanaf: 14 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Leeuwarden

Badweg 2-4
€6.535,- Per maand
792 m²
Bekijk dit pand