François Haverschmidtwei 2
Leeuwarden

8914 BC

Kantoorpand François Haverschmidtwei 2 Leeuwarden
Kantoorpand François Haverschmidtwei 2 Leeuwarden
Kantoorpand François Haverschmidtwei 2 Leeuwarden

 

Werken vanuit een grote glazen stolpboerderij, die duurzaam (energielabel A+), licht én ruim is. Waar vind je zoiets? Aan de rand van Leeuwarden – naast de N31 – om precies te zijn. De ligging van Crystalic zorgt niet alleen voor een uitstekende bereikbaarheid, maar ook voor meer dan genoeg parkeerplaatsen. En dan hebben we het alleen nog maar over de buitenkant. Van binnen is Crystalic met 7000 m2 aan kantoorruimtes, zalen en vergaderruimtes dé zakelijke werk- en ontmoetingsplek voor bedrijven, flexwerkers en zzp’ers.

Wil je een vaste  kantoorplek met buitengewoon veel daglicht? Je vindt het op een van onze vijf verdiepingen. Of heb je juist alleen voor een paar uurtjes een werkplek nodig, in een inspirerende omgeving? Dan is onze flexruimte vast iets voor jou! En last but not least:  ook voor sporten, een goede en (h)eerlijke lunch en een fijn kinderdagverblijf voor je kleintje ben je bij ons aan het juiste adres.

AFMETINGEN:
Vanaf 20 m² tot 500 m², voor iedere ondernemer hebben wij de juiste afmeting. Staat uw afmeting er niet tussen? Selecteer dan een unit en reageer dan via vragen / bezichtig dit pand en vul in de tekst balk uw gewenste afmeting in.

Park vol inspiratie
Crystalic Business Park doet zijn naam ook op een andere manier eer aan:  in de overdekte buitenruimte  waan je je zowaar in een echt park. Groene bomen en gezellige loungeplekken waar je kunt lunchen, overleggen, sporten of lekker de benen strekken tijdens een wandeling: het leeft binnen Crystalic. En wat dacht je van een potje jeu des boules, waarbij je inspiratie op kunt doen voor dat nieuwe project? Ook voor evenementen is in ons park alle plek. In een handomdraai creëren wij een podium om jouw evenement professioneel te presenteren óf in je pauze nog even die presentatie te oefenen.

Eindeloze mogelijkheden
Achter de schermen werkt ons team elke dag keihard zodat het jou aan niets ontbreekt onder ons glazen dak. Of je nu met een klein gezelschap langskomt, met een groep van 250 personen wilt vergaderen of een groots evenement voor 3000 mensen wilt organiseren: alles kan! Met onze om te bouwen zalen en de wijdse overdekte  buitenruimte, kunnen wij flexibel inspringen op hoeveel ruimte jij nodig hebt. Van beamer tot videoconferencing en gratis wifi tot verse koffie en thee – ons brede aanbod aan faciliteiten zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt doen waar je voor komt.

Onze kernwaarden
Alles wat we doen, doen we met onze kernwaarden in het achterhoofd. Welke dat zijn?

Samen versterken
We zoeken altijd de verbinding met partijen binnen én buiten ons glazen dak, om van Crystalic nog een betere werkomgeving te maken.

Ontzorgen & oplossen
Met ons team doen we er alles aan om je werkplek tot dé perfecte werkplek te maken met alles erop en eraan. Jij vraagt, wij helpen!

Glasheldere  zaken
We zijn flexibel en maken graag afspraken die passen bij jouw wensen. Op één a4-tje zetten we die overzichtelijk voor je op papier.

Welkom in de toekomst
Reken bij binnenkomst altijd op een warm welkom van onze receptie. Daarnaast zijn we altijd bezig met innovatie en nieuwe ontwikkelingen voor de toekomst.

 

Huurprijs vanaf
€260,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
23 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
François Haverschmidtwei 2
Postcode
8914 BC
Plaats
Leeuwarden
Omgeving
De Zwette
Oplevering
Gestoffeerd, In overleg
Parkeergelegenheid
Ruime gratis parkeergelegenheid
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 20m²
23 m²
€260,- per maand
Unit 50m²
50 m²
€580,- per maand
Unit 100
100 m²
€1.160,- per maand
Unit 120m²
120 m²
€1.390,- per maand
Unit 150m²
150 m²
€1.735,- per maand
Unit 200m²
200 m²
€2.315,- per maand
Unit 300m²
300 m²
€3.475,- per maand
Unit 500m²
500 m²
€5.790,- per maand

Meer in de buurt

Winkelruimte
diverse units

Leeuwarden

Bilgaardpassage 7
Vanaf €1.537,- Per maand
Vanaf: 90 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Leeuwarden

Neptunusweg 4-18
Vanaf €1.700,- Per maand
Vanaf: 351 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Leeuwarden

Badweg 2-4
€10.090,- Per maand
1223 m²
Bekijk dit pand