Kantoorpand Beursplein 3 Leeuwarden
Kantoorpand Beursplein 3 Leeuwarden
Kantoorpand Beursplein 3 Leeuwarden

Op een prachtige locatie in het hart van het bruisende centrum van Leeuwarden, staat dit mooie en karakteristieke kantorencomplex. Dit complex bestaat uit meerdere gebouwen, waarvan het eerste deel in 1913 in gebruik is genomen door de Coöperatieve Zuivelbank.

In 2003 is het complex uitgebreid met een vierde kantoorgebouw op de hoek van het Beursplein en de Willemskade. Tevens is toen "De Koepel" toegevoegd, de kenmerkende en in de omgeving zeer herkenbare glazen opbouw. In dit 'nieuwe' kantoorgebouw op de hoek is in totaal circa 1.228 m² kantoorruimte beschikbaar welke verdeeld is over twee verdiepingen, te weten de 4e en 5e verdieping. Het betreft hoogwaardige kantoorruimte, met een luxe uitstraling en een logische indeling. De verdiepingen kunnen gezamenlijk alsook apart van elkaar worden gehuurd.

Indeling:
- 4e Verdieping: totale vloeroppervlakte circa 680 m²
- 5e Verdieping: totale vloeroppervlakte circa 548 m²

Het kantoorgebouw op de hoek van het Beursplein en de Willemskade maakt onderdeel uit van het kantorencomplex, met in totaal 4 verschillende gebouwen en "De Koepel". In totaal is er nog circa 7.000 m² kantoorruimte beschikbaar.

Voorzieningen:
- liften;
- luxe vergaderruimtes;
- toiletgroepen;
- pantry's;
- topkoeling.

Locatie
Het Beursplein is gelegen tussen de oude stadsgracht en het Zaailand, in het midden van het historische centrum van Leeuwarden. Het centraal station is op loopafstand bereikbaar. De openbare parkeergarage Zaailand bevindt zich aan de overkant. Zeer nabij alle faciliteiten die een centrum locatie biedt, zoals winkels, kantoren, horeca, etc.

Bereikbaarheid per auto
Per auto is de locatie goed bereikbaar. Via de A32 (vanaf Heerenveen), via de A31 (vanaf Harlingen) en via de N31 (vanaf Drachten) is de stad goed bereikbaar. Deze wegen gaan over in de lokale toegangswegen die zijn aangesloten op de ringweg van Leeuwarden.

Huurprijs kantoorruimte
EUR 125,- per m² / per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 50,- euro per m²/per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 30-1-2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs
€125,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 548 m² tot 1128 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Beursplein 3
Postcode
8911BE
Plaats
Leeuwarden
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd, In overleg

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren

Leeuwarden

Beursplein 1
€10.333,- Per maand
992 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Leeuwarden

Zaailand 108
€15.500,- Per maand
1860 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Leeuwarden

Zaailand 110
€9.566,- Per maand
1148 m²
Bekijk dit pand