Kantoorpand Hoofdveste 2 Houten
Kantoorpand Hoofdveste 2 Houten
Kantoorpand Hoofdveste 2 Houten

Houten ligt centraal, groeit en bruist en heeft een prettig ondernemersklimaat. Geen wonder dat veel ondernemers in deze stad neerstrijken. En logisch dat Flexizone een vestiging in Houten heeft geopend. Hier vind je flexibele werkruimte met alle kantoorfaciliteiten die je nodig hebt als creatieve ondernemer, in een dynamische en inspirerende omgeving.

Flexizone geeft creatieve ondernemers de ruimte om te groeien. Hier vind je een flexibele werkruimte die past bij jouw bedrijf, een werkplaats om je droomprojecten te realiseren, een opslagruimte voor je producten. Bij Flexizone kan het allemaal onder een dak, in een inspirerende en dynamische omgeving.

Je vindt Flexizone Houten aan de rand van de stad, vlakbij de A27. Je zit zo op de snelweg, parkeren is gratis en laden of lossen is geen probleem.

SPOT
Werken tussen andere creatieven stimuleert de geest. Een vaste eigen werkplek binnen een gedeelde ruimte geeft jou een unieke kans op een werkplek waar nieuwe samenwerkingen ontstaan.

SPACE
Een volledig ingericht kantoor; Plug and Play. Zo kun je per direct starten en werken aan de groei van je bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een kantoorruimte voor alleen jezelf of voor meerdere medewerkers.

STUDIO
Of je nu kunstenaar bent, meubelmaker of fotograaf – bij Flexizone Spaanse Polder vind je de werkruimte voor al jouw creatieve projecten. Richt zelf je werkplaats in welke voldoet aan al je wensen en eisen.

STOCK
Bij Flexizone Spaanse Polder vinden wij een opslagruimte alles behalve saai. Werken in je opslag mag en een combinatie met een kantoor of werkplaats in ook mogelijk. Alles onder een dak.

Huurprijs
€300,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 8 m² tot 500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Hoofdveste 2
Postcode
3992 DG
Plaats
Houten
Oplevering
Gemeubileerd

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte

Houten

Voorveste 1-3
€15.417,- Per maand
3145 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Houten

Elzenkade 1-3
Vanaf €4.171,- Per maand
Vanaf: 385 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Houten

Hoofdveste 2
Vanaf €198,- Per maand
Vanaf: 6 m²
Bekijk dit pand