Verhuurd: Catharina van Renneslaan 20
Hilversum

1217 CX

Kantoorpand Catharina van Renneslaan 20 Hilversum
verhuurd
Kantoorpand Catharina van Renneslaan 20 Hilversum
Kantoorpand Catharina van Renneslaan 20 Hilversum

Representatieve Duurzame kantoorruimte gelegen aan de entree van de Catharina van Renneslaan 20 genaamd Stage. Zelfstandig kantoorgebouw met een uitstekende vrije indeelbaarheid. Het gebouw is opgetrokken uit 4 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen en bevindt zich op een riante kavel midden in het groen.

Elk gebouw op Wisseloord heeft zijn eigen vorm, zo bestaat dit gebouw uit een Sleutel vorm, centraal in het gebouw bevinden zich voorzieningen van trappenhuis, lift en sanitair. Door de vorm is het gebouw eenvoudig op te splitsen in kleinere delen. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het contact tussen binnen en buiten, zo zijn er grote gevelopeningen gemaakt om het groene karakter extra te benadrukken.

Het Duurzame karakter komt doormiddel van het toepassen van betonkernactivering. BKA is het actuele thema op het gebied van klimaatbeheersing. Lage bedrijfskosten; "zachte koeling" zonder tocht of trek; geen Sick-Building-Syndrom; laag, en energietechnisch gunstig toevoer temperatuur niveau.

Locatie:
Door de bijzondere ligging biedt Hilversum u een boeiende woon- en werkomgeving. Hilversum heeft ca 95.000 inwoners. De stad wordt omringt door natuurgebieden en veel vaarwater tbv recreatie. De gunstige ligging van Hilversum ten opzichte van het wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor een grote bedrijvigheid in en rond Hilversum. Het voorzieningen niveau in de gemeente Hilversum is hoog.

Hilversum ligt midden in het Groene Hart, strategisch ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort. Het NS-station heeft een directe verbindingen naar Amsterdam en Utrecht. Even ten oosten van de stad loopt de rijksweg A27, ten noorden de A1 en ten westen de A2. Midden in de Randstad is Hilversum een oase van natuur, groen en rust.

Wisseloord Area is gelegen in de bijzonder fraaie, lommerrijke, wijk Trompenberg. Op de locatie zijn diverse kantoor- en studiogebouwen in het groen gesitueerd. Het Mediapark is in de onmiddellijke nabijheid gevestigd. Wisseloord Area heeft een bijzondere architectonische uitstraling en is prachtig in de bosrijke omgeving geïntegreerd.

Bereikbaarheid
De locatie is bereikbaar vanaf de rijksweg A27 (afslag 33 Hilversum), vanaf de A1 (afslag Mediapark). Eveneens is vanaf de rijksweg A2/N201 afslag Vinkeveen/Loosdrecht de locatie te bereiken. Vanaf Hilversum Centraal Station is Wisseloord goed bereikbaar met diverse buslijnen. De bushalte bevindt zich op de Wisseloordlaan of de Borneolaan. Het Mediapark is op vijf minuten afstand gelegen.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte is fraai afgewerkt en kan worden verdeeld over meerdere units die eventueel kunnen worden geschakeld en worden opgeleverd inclusief:

- opbouw verlichtingsarmaturen;
- te openen ramen;
- BKA installatie dmv warmtepompen;
- mechanische ventilatie; kabelgoten;
- pantry;
- toiletten;
- vloerafwerking;
- scheidingswanden;
- brandslanghaspels;

Servicekosten
€ 579,- per maand.

Huurprijs
€3.173,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
282 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Catharina van Renneslaan 20
Postcode
1217 CX
Plaats
Hilversum
Omgeving
Wisseloord Area
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer in de buurt

Winkelruimte

Hilversum

Kerkstraat 40-63
€1.950,- Per maand
118 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Hilversum

Thebe 22
€135,- Per m2, per jaar
Vanaf: 420 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Hilversum

Marathon 3
€2.333,- Per maand
224 m²
Bekijk dit pand