Kantoorpand Tielweg 3 Gouda
Kantoorpand Tielweg 3 Gouda
Kantoorpand Tielweg 3 Gouda

Kantoorruimte huren aan de Tielweg 3 te Gouda? Uw moderne kantoorruimte met een volledig nieuw ingericht entree. Ervaar het nieuwe werken op Tielweg 3. Dit kantoorgebouw is getransformeerd van een vrij standaard kantoor in een nieuwe moderne ontmoetings- en werkplek. Een volledig nieuw ingerichte entree met een moderne gietvloer!

EEN VERNIEUWD KANTOORCONCEPT. DE VERSPREIDING VAN HET COVID-19 VIRUS WORDT ZOVEEL MOGELIJK VOORKOMEN DOOR AANGEPASTE LUCHTBEHANDELING DOOR AFVOER VAN OUDE LUCHT EN RECHTSREEKSE TOEVOER VAN VERSE BUITEN LUCHT EN KOELING.

Een vernieuwend eigentijds kantoorconcept, voorzien van de modernste faciliteiten en aanvullende vergader en horecavoorzieningen staat voor u klaar!

Aanvullend een fantastische lounge area met onder meer de ‘living room’ voor informeel overleg en de ‘Green room’ (vergaderruimte ‘de kas’), waarbij u binnen in het echte groen het buitengevoel krijgt. En niet te vergeten de ‘Travel room’ voor grotere groepen. Naast vergaderen kunt u deze ruimtes ook reserveren voor uw borrel, bijeenkomst of lunch.

Iedere kantoorruimte is voorzien van vloerverwarming/ vloerkoeling en daglicht gestuurde verlichting. Ook beschikt iedere ruimte over aanvullende koeling! Zowel daglicht als aanvullende koeling kunt u regelen via een smartphone of tablet. Uw bezoekers worden bij binnentreden ontvangen door onze hostess in de centrale meet & greet area.

Je parkeert je auto, loopt het gebouw binnen en start je dag met een kopje koffie. Dit doe je allemaal met één pas.

- Toegangscontrole entree, parkeren, etage d.m.v. keytag
- Huurders kunnen bezoekers aanmelden. Ontvangen dan QR code waarmee ze de slagboom en voordeur kunnen openen.
- Video intercom bij de slagboom in parkeergarage en entreedeur.
- Kentekencamera bij de slagboom in parkeergarage.

Nieuw concept!
iZone Office is een kantoorconcept die ontwikkeld is vanwege de nieuwe “afstanden“ waar we ons aan moeten houden de komende tijd.  Ik neem jullie dan ook graag mee naar een aantal werkplek concepten, welke wij voor opdrachtgevers maar ook voor ons zelf hebben uitgedacht en welke ook esthetisch aantrekkelijk, flexibel en betaalbaar zijn. Wij werken met kantoorschermen en bureauschermen van verschillende materialen. Ook hebben wij  uitgewerkt wat je op de vloeren kan doen om de 1,5 meter aan te geven.

Bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is gesitueerd op bedrijventerrein Goudse Poort, een bijzonder goede en centrale ligging in de Randstad.

- Centrale ligging t.o.v. grote steden zoals Den Haag, Utrecht en Rotterdam.
- 1 minuut vanaf de op/ afrit Gouda A12/A20.
- Goede verbinding met het openbaar vervoer middels bussen richting het Intercitystation Gouda.

Parkeervoorziening:

- Ruime en uitstekende parkeerratio (circa 1:35)
- De beveiligde parkeergarage is afgesloten door middel van een slagboom.
- Tevens zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig vanaf aug. 2020

Uw bezoekers worden bij binnentreden ontvangen door onze hostess in de centrale meet & greet area. Ook is er op deze locatie de connectie met buiten gemaakt door een waarbij wij een kas hebben gerealiseerd: The Green room. U kunt hier vergaderen met uw team of reserveren voor een borrel/ bijeenkomst.

Bij ons is alles mogelijk!

Opleveringsniveau (algemeen):
Een moderne, industriële Look & Feel met veel gebruik van glas maakt deze ruimte toegankelijk en eigentijds, ruimtelijk & transparant. De koffiecorner bevat een selfserviceruimte met koffie- en theevoorzieningen ten behoeve van de begane grond. Uw bezoekers worden ontvangen door een hostess en indien wenselijk doorverwezen naar uw eigen ruimte of naar een van de vergaderruimtes. Op de begane grond zijn er twee bijzondere meeting rooms aanwezig, de ‘Travel’ en ‘Green’ room met ieder een unieke Look & Feel voorzien van tv-scherm en audio voor presentaties.

Opleveringsniveau van de kantoren:

- In de kantoren is een wit uitneembaar akoestisch systeemplafond aangebracht.
- De kantoren zijn voorzien van daglicht gestuurde LED verlichting. De verlichting wordt door middel van aanwezigheidssensoren en daglichtregeling (armaturen raamzijde) automatisch bediend. Bediening is ook mogelijk via smartphone en tablet.
- Verwarming en koeling in de kantoren vindt plaats door middel van vloerverwarming/koeling en een additionele airco unit.
- Ramen kunnen geopend worden.
- Een aantal kantoren zijn voorzien van een tv-scherm en/of de benodigde voorzieningen hiervoor.

Begane grond: de begane grond van Tielweg 3 is volledig getransformeerd naar een modern entreegebied. Een moderne, industriële Look & Feel maakt deze ruimte toegankelijk en eigentijds, ruimtelijk & transparant. De koffiecorner bevat een selfserviceruimte met koffie- en theevoorzieningen ten behoeve van de begane grond.

Uw bezoekers worden ontvangen door een hostess en indien wenselijk worden doorverwezen. Op de begane grond zijn er 2 bijzondere meetingrooms aanwezig, de ‘’Travel’’ en ‘’Green’’room met ieder een unieke Look & Feel voorzien van tv- scherm en audio voor presentaties.

Groenverklaring:
Project GouweZone is door Agentschap NL uitgeroepen tot een van de duurzaamste panden van Nederland en heeft hiervoor de prestigieuze Groenverklaring voor zeer duurzame utiliteitsbouw ontvangen.

Begane grond beschikbaar:
- Ca. 314 m2 gelegen op de begane grond
- 18 werkplekken ingetekend
- 8 offices totaal
- Gemeubileerd en inclusief servicekosten.

Beschikbaarheid en huurprijzen per maand, all-in (excl. BTW):
- Office 1.01: 2-3 sta/zit werkplekken 30,6 m², € 700,-
- Office 1.02: 2-3 sta/zit werkplekken 30,9 m², € 700,-
- Office 1.03: 2-3 sta/zit werkplakken 34,7 m², € 750,-
- Office 1.04: 2-3 sta/zit werkplekken 34,7 m², € 750,-
- Office 1.05: 2-3 sta/zit werkplekken 32,8 m², € 700,-
- Office 1.06: 2-6 sta/zit werkplekken 53,6 m², € 900,-
- Office 1.10: 2-3 sta/zit werkplekken 32,3 m², € 700,-
"Travel" room: maximaal 16 zitplaatsen
"Green" room: maximaal 6 zitplaatsen

Opleveringsniveau entree en vergaderruimtes BG:
Begane grond: de begane grond van Tielweg 3 is volledig getransformeerd naar een modern entreegebied. Een moderne, industriële Look & Feel maakt deze ruimte toegankelijk en eigentijds, ruimtelijk & transparant. Uw bezoekers worden ontvangen door een hostess en kunnen indien wenselijk worden doorverwezen. Op de begane grond zijn er twee bijzondere meeting rooms aanwezig die gereserveerd kunnen worden. De ‘Travel’ en ‘Green’ room met ieder een unieke Look & Feel, voorzien van tv- scherm en audio voor presentaties.

Energielabel:
Het pand beschikt over een A-label.

IT:
In overleg kunnen we oplossingen voor uw Internet en Telefonie aandragen.

Prijzen voor het leveren van een zit/sta bureau + bureaustoel: € 25,- exclusief BTW per maand per werkplek. Dit bedrag komt extra boven op de standaard huur

Opleveringsniveau kantoorruimte 3e etage:
- De ruimtes zijn voorzien van een verdekt uitneembaar systeemplafond of industrieel plafond met additionele akoestische voorzieningen.
Hoogwaardige vloerafwerking (tapijt en gewoven vinyl).
- De ruimte is ingericht met diverse kantoor- en vergaderruimtes en bevat een lunchruimte met pantry (o.a. voorzien van spoelbak, koelkast, vaatwasser en voldoende opbergruimte).
- Dubbele nette toiletgroep.
- Het plafond is voorzien van basis verlichting met type PL5 lichtbronnen, geschakeld middels wandschakelaars bij de entree. Aanvullend is sierverlichting voorzien.
- Verwarming op de kantoorvloeren vindt plaats door middel van radiatoren welke aan de gevel onder het raam zijn gesitueerd.
- De koeling wordt geregeld door koelconvectoren in het plafond. De convectoren zijn regelbaar voor wat betreft de ventilatorstand. In een enkele ruimtes zijn airco units aangebracht die door de huurder zelf te bedienen zijn.
- Via het plafond of bovenin de wand wordt de verse lucht in de diverse ruimten gebracht. De luchthoeveelheid in de vergaderruimtes wordt automatisch geregeld op basis van een vast luchtdebiet.
- Ramen kunnen geopend worden.
- Excl. losse inventaris.

Bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is gesitueerd op bedrijventerrein Goudse Poort, een bijzonder goede ligging in de Randstad.

Centrale ligging t.o.v. grote steden zoals Den Haag, Utrecht en Rotterdam.
1 minuut vanaf de op/ afrit Gouda A12/A20. Goede verbinding met het openbaar vervoer middels bussen richting het Intercitystation Gouda.

Huurprijs vanaf
€700,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
30 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Tielweg 3
Postcode
2803 PK
Plaats
Gouda
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaats
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Office 1.01
30 m²
€700,- per maand
Office 1.02
31 m²
€700,- per maand
Office 1.03
35 m²
€750,- per maand
Office 1.04
34 m²
€750,- per maand
Office 1.05
33 m²
€700,- per maand
Office 1.06
53 m²
€900,- per maand
Office 1.10
32 m²
€700,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Gouda

Tielweg 26-30
€115,- Per m2, per jaar
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Gouda

Hanzeweg 14
€1,- Per m2, per jaar
Vanaf: 10 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Gouda

Hanzeweg 15 -17
€105,- Per m2, per jaar
Vanaf: 10 m²
Bekijk dit pand