Kantoorpand Spijksedijk 10A Gorinchem
Kantoorpand Spijksedijk 10A Gorinchem
Kantoorpand Spijksedijk 10A Gorinchem

Langs de Spijksedijk richting het centrum van Gorinchem bieden wij in dit nette complex een gebruiksklare kantoorruimte te huur aan. De kantoorruimte heeft een open uitstraling en bevindt zich op de eerst verdieping. Recent heeft de verhuurder de wanden en plafonds opnieuw gesausd en is de ruimte voorzien van airconditioning. De locatie is goed gelegen ten aanzien van de binnenstad van Gorinchem (op loopafstand). De huurder heeft de mogelijkheid om reclame te voeren op het grote led-scherm, wat op de noordgevel is aangebracht. De reclame op dit scherm is uitstekend zichtbaar voor het voorbijkomende verkeer. Het pand is voorzien van energielabel A!

Oppervlakten
Eerste verdieping
- kantoorruimte: circa 145 m²
- optioneel spreekruimte: circa 29 m²

Deelverhuur is bespreekbaar, informeer naar de mogelijkheden!

Omschrijving ruimte
Het aanbod betreft nette kantoorruimte op de 1e verdieping van het complex. De voorzieningen bestaan onder meer uit: airconditioning, alarmsysteem, kabelgoten met data- en elektra-bekabeling en 2 toiletten. Het kantoor is een open ruimte en kan nader ingedeeld worden (indien gewenst). Optioneel is er een vergaderruimte van circa 29 m² bij te huren. De toegang is geregeld via een gezamenlijke trapopgang en een afsluitbare loopdeur naar de kantoorruimte op de 1e verdieping.

Locatie
Het kantoor is goed gelegen op zichtlocatie vanaf de ‘Spijksedijk’. Deze dijk mondt uit in één van de entrees van de stad Gorinchem. De zichtbaarheid van de kantoorruimte is optimaal, dankzij de traffic wat dagelijks de stad in- en uitkomt. De ruimte maakt onderdeel uit van een complex wat recht tegenover de boulevard ‘Spijksepoort’ ligt. De afrit Gorinchem Oost / Arkel (rijksweg A15) ligt op enkele minuten rijden (per auto). Vandaar is het knooppunt Gorinchem snel bereikbaar.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is zeer goed. Zoals eerder genoemd ligt rijksweg A15 op enkele minuten rijden (per auto) van dit gebouw. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Een bushalte is op loopafstand gelegen evenals het NS station.

Parkeren
Op het omliggende terrein zijn er parkeerplaatsen beschikbaar voor huurder en medehuurders. Het gebruik van de parkeerplaatsen is in de huurprijs inbegrepen.

Huurprijs
Vanaf € 85,- / m² per jaar (excl. servicekosten en BTW)

Servicekosten; Voorschot: € 25,-/m² per jaar (excl. BTW)

De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking. Het is een open ruimte met een aantal steenswanden. De klimaatbeheersing binnen het gebouw wordt geregeld door de centrale verwarming, mechanische ventilatie en airconditioning.

De ruimte wordt turn-key opgeleverd. Er zijn aansluitingen voor data, elektra en telefonie via de kabelgoten. De verlichting is geïntegreerd in het plafond. De verwarming wordt geregeld door middel van radiatoren en airconditioning is per ruimte verstelbaar. De centrale entree is voorzien een trap naar de eerste verdieping en een eigen entree voor de beneden kantoorruimte. In de toiletruimte heeft een dames- en een herentoilet voorzien van een voorportaal met wasbak.

Huurprijs
€1.150,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
174 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Spijksedijk 10A
Postcode
4207 GN
Plaats
Gorinchem
Parkeergelegenheid
Op voorgelegen terrein

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Gorinchem

Concordiaweg 157
€135,- Per m2, per jaar
Vanaf: 180 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Gorinchem

Stephensonweg 8
€90,- Per m2, per jaar
Vanaf: 226 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Gorinchem

Stephensonweg 6
€156,- Per maand
Vanaf: 10 m²
Bekijk dit pand