Verhuurd: Edisonweg 30
Gorinchem

4207 HG

Kantoorpand Edisonweg 30 Gorinchem
verhuurd
Kantoorpand Edisonweg 30 Gorinchem
Kantoorpand Edisonweg 30 Gorinchem

Turn key kantoorruimte beschikbaar in dit kantorencomplex aan de Edisonweg 30 te Gorinchem. Op de eerste verdieping van dit kantorencomplex met energie A-label is vanaf ca 19 m2 kantoorruimte beschikbaar. Het complex is gerenoveerd naar de eisen en voorzieningen van deze tijd. De kantoorruimtes worden turn key opgeleverd met supersnel professionele glasvezel. Er is een ruime entree met een gezamenlijke receptie op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn gezamenlijke verkeersruimtes en toiletten aanwezig.

De locatie is goed bereikbaar en heeft een centrale ligging in Gorinchem. Het gebouw bevindt zich op het moderne bedrijventerrein Gorinchem Oost I. Het complex ligt in de nabijheid autosnelweg A15 bereikbaar met op- en afrit Gorinchem-Oost. Op de locatie zelf zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein. Op het eigen parkeerterrein zijn tevens laadpalen aanwezig met een laadsnelheid van 7,3kWh.

De klimaatbeheersing binnen het gebouw wordt geregeld door de centrale verwarming, topkoeling en energiezuinige airconditioning. Het gebouw is voorzien van dubbele beglazing, waarvan een gedeelte van de ramen is te openen. Daarnaast is het object voorzien van zonnepanelen op het dak.

Bouwkundige gegevens
Het gebouw heeft een gemetselde buiten gevel. Binnen in het gebouw worden de ruimtes afgescheiden door deels steenachtig en flexibele wandpanelen, zoals systeemwanden en metal stud. Het gebouw is voorzien van dubbele beglazing, waarvan een gedeelte van de ramen is te openen. De vloer in het object is een uitgevoerde betonnen vloer. Het nieuwe systeemplafond is geïntegreerd met verlichting. De klimaatbeheersing binnen het gebouw wordt geregeld door de centrale verwarming, topkoeling en energiezuinige airconditioning.  Het object is voorzien van een gas, water, elektriciteit en is aangesloten op de openbare riolering. Er zijn blus en brandpreventie voorzieningen aanwezig naar de regels van de regionale brandweer. Er is een elektronisch inbraakalarm aanwezig in het gebouw.

Opleveringsniveau
De kantoorruimtes worden turn-key opgeleverd met zonnewering voor de ramen. Er zijn aansluitingen voor data, elektra en telefonie, hiervan is de bekabeling doorgevoerd in wandgootsysteem. De energiezuinige ledverlichting is grotendeels geïntegreerd in het systeemplafond, daarbij is er natuurlijke lichttoevoer door gedeeltelijke te openen ramen en lichtkoepels.

De klimaatbeheersing wordt geregeld door middel van radiatoren, daarbij is de energiezuinige airconditioning per ruimte verstelbaar. De gezamenlijke entree is voorzien van een tochtportaal, receptie, automatische schuifdeuren en trappenhuis. De vloer bij de entree is afgewerkt met natuursteen. De betonvloer is in kantoorruimtes afgewerkt met tapijt. Er is een dames- en een herentoilet aanwezig met een voorportaal hierin is een wasbak. Er is een mogelijkheid tot een pantry.

Kadastrale gegevens
Straat: Edisonweg 30 Postcode, Plaats: 4207HG, Gorinchem Gemeente: Gorinchem

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Huurtermijn
Het huurtermijn en de optieperiode zijn n.t.b. in overleg met verhuurder. Huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) opgesteld worden. Betalingstermijn is per maand.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurprijs vanaf
€450,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
19 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Edisonweg 30
Postcode
4207 HG
Plaats
Gorinchem
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Kantoorruimte
19 m²
€450,- per maand
Kantoorruimte 2
22 m²
€475,- per maand

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte
diverse units

Gorinchem

Stephensonweg 6-8
€90,- Per m2, per jaar
Vanaf: 270 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Gorinchem

Spijksedijk 10A
€1.150,- Per maand
174 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Gorinchem

Vaart 41
€1.500,- Per maand
120 m²
Bekijk dit pand