Verhuurd: De Ooyen 13A
Geldermalsen

4191 PB

Kantoorpand De Ooyen 13A Geldermalsen
verhuurd
Kantoorpand De Ooyen 13A Geldermalsen
Kantoorpand De Ooyen 13A Geldermalsen

Te huur kantoorruimte aan De Ooyen 13a in Geldermalsen. Ondernemen in centraal Nederland? Circa 183 m² katoorruimte beschikbaar.

Fraai ingerichte kantoorruimte: comfortabel en compleet

Ideale uitvalsbasis
In kantoorpand Pletterenburg Oost in Geldermalsen hebben we op de tweede verdieping een fraai ingerichte kantoorruimte voor u beschikbaar. Het pand is centraal gelegen én van alle gemakken voorzien: de ideale uitvalsbasis voor uw onderneming.

- Grote kantoorruimte met 10 werkplekken
- Kleinere overleg/werkruimte met 4 zitplaatsen
- Pantry met close-in boiler
- Royale vergaderruimte (12 zitplaatsen)
- Relaxte lunchruimte

De wanden en vloeren van het sanitair zijn voorzien van fraaie keramische tegels. Als plafondafwerking is een systeemplafond met gipsvinyltegels gebruikt. Overname van de inventaris (zoals te zien op de foto’s) is bespreekbaar.

Over het gebouw
Het kantoorpand is verdeeld in zes kantoorruimtes: twee per verdieping. U deelt met de andere gebruikers een mooie, ruime centrale entree met trappenhuis en open lift met glaspanelen. Uw eigen entree is beveiligd met een automatische deuropener. Het pand is duurzaam gebouwd, dus goed geïsoleerd en energiezuinig. Het is bovendien voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk en een uitstekend ventilatiesysteem. De alarminstallatie, de brandmeldinstallatie, de rolluiken en de elektrische schuifpoort zijn via een centraal gebouwbeheersysteem te bedienen. Glasvezel is mogelijk via de Coöperatieve Vereniging Hondsgemet.

Parkeren
U kunt voor de deur parkeren; uw huurovereenkomst voorziet in 6 parkeerplaatsen. Bovendien zijn er aan de voor- en achterzijde van het gebouw voldoende parkeerplaatsen.

Zichtlocatie
Uw kantoorpand ligt op een zichtlocatie aan de A15. Dankzij de unieke ligging aan knooppunt Deil rijdt u ‘direct’ de A2 en de A15 op. Het nabij liggende NS-station van Geldermalsen ligt bovendien centraal in het spoorwegennetwerk, waardoor treinbestemmingen nooit ver weg zijn.

Over bedrijventerrein Hondsgemet
Bedrijventerrein Hondsgemet is ontwikkeld voor reguliere mkb-activiteiten in onder meer handel, productie, transport, logistiek en dienstverlening. Het is een ruim opgezet bedrijventerrein met een modern glasvezelnetwerk, duidelijke bewegwijzering en collectieve beveiliging. Deze worden verzorgd door coöperatieve vereniging Hondsgemet U.A., waar de eigenaar van het kantoorpand bij is aangesloten.

Servicekosten
De servicekosten voor deze ruimte zijn € 410,00 excl. btw per maand (prijspeil 1 januari 2020). De servicekosten zijn een verrekenbaar voorschot.

Voorwaarden bij huur
- Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en btw
- Betaling van de huur, servicekosten en btw per maand vooruit
- Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)
- Jaarlijkse indexering op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (Alle Huishoudens) van het CBS
- Huurtermijn: 5 jaar
- Opzegtermijn: 1 jaar

Huurprijs
€2.013,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
183 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
De Ooyen 13A
Postcode
4191 PB
Plaats
Geldermalsen

Meer in de buurt

Winkelruimte

Geldermalsen

Rijksstraatweg 30A
€10.000,- Per maand
1065 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Geldermalsen

De Iepenwei 14-15
Vanaf €1,- Per maand
Vanaf: 267 m²
Bekijk dit pand