Kantoorpand Bredaseweg 185 Etten-leur
Kantoorpand Bredaseweg 185 Etten-leur
Kantoorpand Bredaseweg 185 Etten-leur

Business Centre Etten-Leur ligt direct aan afrit 18 van de A58 en is gelegen aan de Bredaseweg/Parklaan, die wordt gezien als de entree van Etten-Leur. Met buren als banken en accountants- en notariskantoren zijn onze kantoorruimtes in Etten-Leur perfect gelegen.

Er is volop gratis parkeergelegenheid en er stoppen meerdere bussen vlak voor de deur. De bereikbaarheid van onze kantoorruimte in Etten-Leur is dus optimaal. We verhuren zowel kleine kantoorruimtes in Etten-Leur tot grote kantoorruimtes van maar liefst 120 m2 en we groeien graag met u mee.

Bij Business Centre kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals gratis parkeerruimte, centrale receptie, een goed gesorteerde kantine en een schoonmaakdienst. Bekijk hier al onze faciliteiten. 

Kantine
Een zakelijke lunch met een relatie? Of even samen met collega’s genieten van een informele lunch? In onze goed gesorteerde kantine kunt u in een ongedwongen sfeer de werkdag even onderbreken en genieten van heerlijke broodjes en andere versnaperingen. Uiteraard ontbreken cappuccino, koffie en thee niet in het assortiment.

Centrale receptie
Uw gasten worden bij Business Centre vriendelijk en professioneel ontvangen door onze gastvrije receptionistes. In beide panden is een representatief ingerichte receptie aanwezig, waar uw gasten comfortabel op u kunnen wachten. Daarnaast kunt u bij onze receptionisten terecht voor het frankeren van post, het verzenden van pakketten en wordt uw telefoon professioneel aangenomen, uiteraard met uw bedrijfsnaam. De receptie zorgt ervoor dat u optimaal bereikbaar bent. Ook nemen ze uw pakketten aan. Zo mist u geen pakket meer en hoeven de buren uw pakketjes niet meer in ontvangst te nemen als u naar een klant bent!

Parkeergelegenheid
Beide vestigingen van Business Centre zijn uitstekend bereikbaar en liggen vlakbij de snelweg, het centrum, NS-stations en diverse bushaltes. Bovendien kunt u in zowel Etten-Leur als Breda gebruik maken van gratis parkeergelegenheid, op eigen terrein. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen, voor u én voor uw bezoek.

Elektrische auto's
Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat Business Centre in Breda beschikt over laadpalen, waar u en uw gasten de auto tijdens het vergaderen of werken kunnen opladen. Daarna gaat u zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op.

Schoonmaakservice
Onze schoonmakers houden niet alleen dagelijks de toiletten en gemeenschappelijke ruimtes perfect schoon, ook uw kantoorruimte of spreekkamer wordt netjes bijgehouden. We stofzuigen, maken bureaus schoon en legen de prullenbakken. Ramen worden uiteraard ook gewassen.

Glasvezel Internet
Een stabiele en snelle internetverbinding is onmisbaar voor uw werkzaamheden op kantoor. Daarom maakt u bij Business Centre zowel in Breda als in Etten-Leur gebruik van een zakelijke glasvezelverbinding, die u in staat stelt om snel te internetten.

Huurprijs vanaf
€400,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
30 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Bredaseweg 185
Postcode
4872 LA
Plaats
Etten-leur
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Gratis op eigen terrein
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Penthouse Kantoorruimte
33 m²
€450,- per maand
Unit 1.10
30 m²
€400,- per maand
Unit 2.02
40 m²
€500,- per maand

Meer te huur in de buurt

Winkelruimte huren
diverse units

Etten-leur

Winkelcentrum 43
€2.698,- Per maand
Vanaf: 178 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Etten-leur

Florijnstraat 20
€250,- Per maand
30 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren

Etten-leur

Hagemuntweg 1 t/m 43
€1.125,- Per maand
225 m²
Bekijk dit pand