Kantoorpand Luchthavenweg 54 Eindhoven
Kantoorpand Luchthavenweg 54 Eindhoven
Kantoorpand Luchthavenweg 54 Eindhoven

Het gebouw “Arivare” is gelegen aan de Luchthavenweg, de hoofdverkeersader naar Eindhoven Airport, op een duidelijke zichtlocatie aan de entree van bedrijventerrein “Eindhoven Airport”, wat van oudsher een luchthavengebonden bedrijventerrein is. Eindhoven Airport heeft zich ontwikkeld tot een hoogwaardig bedrijventerrein met een diversiteit aan regionaal-, landelijke en vooral wereldwijd opererende bedrijven, uiteenlopend van de zakelijke- en commerciële dienstverlening tot productie- en distributiebedrijven. Aan de Luchthavenweg zijn hoofdzakelijke kantoorgebouwen gelegen. In de nabije omgeving zijn onder andere gevestigd Molex, Triumph, Koninklijke Marechaussee, UPS, TomTom, en Canon.

De 2e etage van het gebouw wordt betrokken door NorthGateArinso Nederland, een multinational op het gebied van Human Resource Services en ICT-dienstverlening.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de toegangsweg naar Eindhoven Airport nabij de op- en afritten naar de A2 (Amsterdam – Eindhoven). Via deze snelweg zijn de A58 (Eindhoven-Tilburg), de A50 (Eindhoven – Nijmegen) en de A67 (Antwerpen – Eindhoven) binnen 2 autominuten te bereiken. Tevens is Eindhoven Airport verbonden met het stadscentrum van Eindhoven middels de HOV-lijn, een vrije busbaan met comfortabele en snelle gelede bussen, Phileas genaamd: elke 15 minuten is er een verbinding met de stad en de luchthaven. Bovendien verzorgt Eindhoven Airport dagelijks lijnvluchten met de belangrijkste Europese steden.

Te huur vanaf:
Deelverhuur vanaf 20m2
Begane grondCa. 744,10m2
Tweede verdieping linkervleugel Ca. 751,60m2
Derde verdieping Ca. 96,90m2

Huur is mogelijk per vleugel vanaf circa 582 m² op de begane grond.

Parkeren
De parkeergelegenheid op eigen terrein is uitzonderlijk goed te noemen. Bij het object zijn nog 38 parkeerplaatsen beschikbaar. Hierdoor kent het object een ongekende parkeernorm van 1 plaats per circa 28 m² kantoorruimte.

Huurgegevens
Huurprijs kantoorruimte
€ 115,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurprijs
€115,- per m2, per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 25 m² tot 1500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Luchthavenweg 54
Postcode
5657 EB
Plaats
Eindhoven
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte
diverse units

Eindhoven

De Lismortel 31
Vanaf €650,- Per maand
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Eindhoven

De Zaale 11
Vanaf €699,- Per maand
Vanaf: 23 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Eindhoven

Flight Forum 1
€135,- Per m2, per jaar
Vanaf: 1000 m²
Bekijk dit pand