Hastelweg 250
Eindhoven

5652 CN


TE HUUR: 
4 Individuele kantoorunits of volledige kantooretage op bedrijventerrein "De Hurk".

Object:
Kantoorruimtes 1e bouwlaag:
De ruimte beschikt over 4 individueel te huren units. 3 units zijn 30m2 en 1 unit is 60m2. Alle units zijn voorzien van airco en een systeemplafond. De 3 units van 30m2 zijn voorzien van laminaat, de unit van 60m2 is voorzien van vloerbedekking. 
Gezamenlijk gebruik van de toiletruimte, kantine, wachtruimte en royaal dakterras. Kantine is ingericht met diverse apparatuur. Apart toilet voor mannen en vrouwen.

Parkeren: 
Voor het pand zijn parkeerplaatsen, tevens is het parkeren op openbare weg gratis.

Opleveringsniveau:
Kantoorruimte heeft een zeer uitgebreid en compleet opleveringsniveau. Voorzien van nieuwe elektrische toegangsdeur, airco-units in alle kantoorruimtes en het gehele gebouw is voorzien van nieuwe kozijnen voorzien van HR++ glas.

Locatie: 
Het bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein “De Hurk” aan de westkant van Eindhoven, ingeklemd tussen enerzijds de rondweg (oostkant) en anderzijds Rijksweg A2/N2 aan de westkant. Dit bedrijventerrein is van oudsher het meest bekende en meest gewilde terrein in de regio Eindhoven. Het kenmerkt zich door een grote verscheidenheid van bedrijven op het gebied van productie, (lichte) industrie en handel en vormt daarbij een gewilde vestigingsplaats voor mkb-bedrijven en (inter)nationaal georiënteerde ondernemingen. Bekende gevestigde ondernemingen zijn bijvoorbeeld Copaco, Endinet, VDL Groep, Centraal Bureau voor Rijvaardigheid, CSU en Hanos. De Hastelweg geldt als één van de hoofdtoegangswegen tot het bedrijventerrein en is in 2010 qua infrastructuur (bovengronds en ondergronds) volledig vernieuwd. De uitstraling en verkeerssituatie is hiermee aanzienlijk verbeterd. Aan de Hastelweg zijn onder andere gevestigd Beamix Nederland, Color Matrix, Kempair Klimaatbeheersing, Holland Art Group, Sims Recycling en Kantoormeubelland.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein “De Hurk” is direct gelegen aan de op- en afritten van de randweg N2/A2 (Amsterdam-Maastricht), die een directe verbinding biedt op de A67 (Venlo-Antwerpen) en de A58 (Eindhoven-Breda). Binnenkort start de aanleg van de nieuwe op-/afritten ter hoogte van de Meerenakkerweg waardoor de bereikbaarheid van het onderhavige deel van ‘De Hurk’ nog beter wordt voor auto- en vrachtverkeer.

Daarnaast is er een lijnverbinding vanaf het Centraal Station in Eindhoven naar Eindhoven Airport door middel van de “Hoogwaardig Openbaar Vervoer-verbinding”. Deze HOV-lijn loopt via de Noord-Brabantlaan en heeft een halte die op circa vijf minuten loopafstand ligt. Tevens zijn er diverse bushalten op nog kortere loopafstand aanwezig aan de vlakbij gelegen Zeelsterstraat die parallel loopt aan de Hastelweg.

Huurtermijn: 
in overleg

Huurbetaling: 
Per één (1) maand vooruit.

Opzegtermijn: 
zes (6) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW: 
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling: 
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw.

Servicekosten worden berekend op €30,- /m2.

Huurprijs vanaf
€330,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
30 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Hastelweg 250
Postcode
5652CN
Plaats
Eindhoven
Omgeving
De Hurk
Oplevering
Gestoffeerd, In overleg
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief BTW)
Unit 1
30 m²
€330,- per maand
Unit 2
30 m²
€330,- per maand
Unit 3
30 m²
€330,- per maand
Unit 4
60 m²
€660,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Eindhoven

Fellenoord 200-240
Vanaf €985,- Per maand
Vanaf: 52 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte

Eindhoven

hurksestraat 20-52
€562,- Per maand
75 m²
Bekijk dit pand
Praktijkruimte

Eindhoven

Willem Rosestraat 18
€1.100,- Per maand
150 m²
Bekijk dit pand