Kantoorpand Flight Forum 120-164 Eindhoven
Kantoorpand Flight Forum 120-164 Eindhoven
Kantoorpand Flight Forum 120-164 Eindhoven

Kantoorruimte te huur in LUCHTRUIM op Flight Forum in Eindhoven
Luchtruim behoort tot één van de Merin boetiekkantoren en is een plek waar je met plezier naar je werk gaat. Onze boetiekkantoren zijn comfortabel, eigenzinnig en dynamisch. En altijd uniek. Ze zijn zo ingericht dat je in beweging komt. Je mensen ontmoet en geïnspireerd wordt door de ruimte en door wat er gebeurt. Luchtruim beschikt over grote kantoorvloeren, een espressobar, een restaurant, vergaderfaciliteiten, fitness en privé parkeren.

Huurders in het gebouw
Merin Management, Infrastructure Services and Projects, AMX UK Limited, ASML, Colombus Mckinnon Benelux, Equipe Zorgbedrijven, Getronics NV, Holland Immo Group, J.E.S.M. Martens Cresa Eindhoven, Novaform vastgoedontwikkelaars, Odin Wear, Red Rose Design, Start People, USG Engineering, USG People, USG People Professionals.

Beschikbaarheid
Op dit moment is de beschikbaarheid in het Merin boetiekkantoor LUCHTRUIM op aanvraag. Op de begane grond kan Merin een kleine kantoorruimte aanbieden van 32 m². Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor het creëren van de ideale werkplek voor uw organisatie tijdens een persoonlijke rondleiding.

Bereikbaarheid
Luchtruim ligt op het Businesspark Flight Forum, naast Eindhoven Airport. Vanaf hier heb je snel toegang tot de rest van Nederland, België, Duitsland, en de rest van Europa. Het gebouw ligt dichtbij de A2. Vanaf het centraal station Eindhoven rijden verschillende bussen, die stoppen voor de deur van Luchtruim.

Huurprijs
€6.035,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
375 m²
Kantoorruimte oppervlakte
375 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Flight Forum 120-164
Postcode
5657 DD
Plaats
Eindhoven
Omgeving
Flight Forum
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
diverse units

Eindhoven

Flight Forum 40
€69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Eindhoven

Flight Forum 1
€135,- Per m2, per jaar
Vanaf: 1000 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Eindhoven

Luchthavenweg 81
€1.250,- Per maand
Vanaf: 100 m²
Bekijk dit pand