Binckhorstlaan 117 -119
Den Haag

2516 BA

Kantoorpand Binckhorstlaan 117 -119 Den Haag
Kantoorpand Binckhorstlaan 117 -119 Den Haag
Kantoorpand Binckhorstlaan 117 -119 Den Haag

Binckhorst Building'met drie bouwdelen en een verbindend centraal deel. Het pand is onlangs gerenoveerd.

Locatie:              
Het gebouw is gelegen in de Binckhorst op de hoek van de Binckhorstlaan/Mercuriusweg. Door deze ligging, met de entree direct aan de Binckhorstlaan, heeft het gebouw de mogelijkheid om zich in volle omvang aan haar omgeving te presenteren. De Binckhorstlaan is één van de belangrijke verkeersaders van Den Haag en heeft een directe verbinding met het nationale wegennet A12 /A4 en A13.

Voorzieningen in de omgeving bepalen mede de kwaliteit van een locatie. Horeca en winkels spelen daarbij een belangrijke rol. In de directe omgeving van het kantoorgebouw zijn beide aanwezig in de vorm van een lunchroom, een McDonald's en een Konmar superstore. Daarnaast zijn dichtbij alle denkbare winkel- en horecavoorzieningen te vinden in het historisch centrum van Voorburg aan de Herenstraat.

Een hotel is te vinden op het stationsplein van Voorburg. Aan de voet van het NS station is daar een hotel gevestigd van de Zwitserse Movenpick-keten. Recent is er kantoorruimte verhuurd aan Gemeente Den Haag en aan T-Systems.

Bereikbaarheid:              
Met de stations Den Haag C.S. Den Haag H.S. en Voorburg in de directe omgeving is er een prima ontsluiting van het kantoorgebouw met het openbaarvervoer aanwezig. Vanaf deze stations zijn Delft, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Schiphol en Amsterdam snel te bereiken. Drie buslijnen met een halte nagenoeg voor de deur, te weten 26, 23 en 48, verbinden de Binckhorst met de drie stations. Bij de herontwikkeling van het gebied passen nieuwe initiatieven die de bereikbaarheid van het gebied nog verder zullen versterken. De streekvervoersbedrijven overwegen momenteel om de bestaande buslijnen sterk uit te breiden.

De bereikbaarheid met de auto is eveneens zeer goed te noemen. Het Prins Clausplein is via de oprit bij Voorburg zeer snel te bereiken. Dit knooppunt van het rijkswegenverkeersnet met directe verbinding naar Amsterdam/Schiphol A4, Utrecht A12 en Rotterdam A13 biedt optimale ontsluiting in alle richtingen.

Bovendien vormen de Binckhorstlaan en de Mercuriusweg belangrijke verbindingsroutes mat de Haagse stedelijke agglomeratie. Om de bereikbaarheid ook in de toekomst optimaal te houden wordt momenteel gewerkt aan o.a. - aanleg van de verlengde landscheidingweg - de verbreding van de A4 van twee naar drie rijstroken - het doortrekken en aansluiten van de Mercuriusweg op de Utrechtse baan - het trekvliettracee, rechtstreeks verbinden met de rijksweg.

Oppervlakte:    
Binckhorst Building bestaat uit drie bouwdelen die ontsloten worden door een aparte entree, groot circa 21.691,50 m².  Het nog te verhuren oppervlakte bedraagt circa 2.994 m² VVO kantoorruimte (exclusief archiefruimte), en is als volgt onderverdeeld:

Deelverhuur: vanaf 300m2 kantoorruimte
2e verdieping: circa 1.497m2
3e verdieping: circa 1.497m2
Geheel: circa 2.994 m²

Parkeren:
Onder het kantoorgebouw bevindt zich een ondergrondse afsluitbare parkeergarage van twee lagen met in totaal 283 parkeerplaatsen. Rond het gebouw zelf op het eigen terrein afgesloten met een slagboom zijn daarnaast nog eens 62 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar.

 

Huurprijs vanaf
€2.500,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
300 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Binckhorstlaan 117 -119
Postcode
2516 BA
Plaats
Den Haag
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
voldoende beschikbare parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Deelverhuur A
300 m²
€2.500,- per maand
Deelverhuur B
600 m²
€5.000,- per maand
Verdieping 2 of 3
1497 m²
€12.475,- per maand
Geheel
2994 m²
€24.950,- per maand

Meer in de buurt

Winkelruimte

Den Haag

Leyweg 709B
€6.875,- Per maand
299 m²
Bekijk dit pand
Werkplekken
diverse units

Den Haag

Koningin Juliana Plein 10
Vanaf €139,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplekken
diverse units

Den Haag

Jan Pieterszoon Coenstraat 7
Vanaf €139,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand