Anna van Buerenplein 41
Den Haag

2595 DA

Kantoorpand Anna van Buerenplein 41 Den Haag
Kantoorpand Anna van Buerenplein 41 Den Haag
Kantoorpand Anna van Buerenplein 41 Den Haag

Gardens Business Centre New Babylon; de kantooromgeving waarbij je volledig ontzorgt wordt!

Bij Gardens Business Centre New Babylon willen we onze huurders graag ontzorgen in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een volledig ingericht kantoor, receptie service, verse bonen cappuccino, snelle Wifi of een lunch. Wij regelen het allemaal graag zodat jij je kan focussen op jouw eigen bedrijf.

Binnen Gardens Business Centre New Babylon bieden wij full service flexibele werkplekken en individuele kantoorunits aan in een moderne corporate omgeving. Wij willen graag een prettige werksfeer creëren waar mensen zich op hun gemak voelen. Een warme en persoonlijke benadering staat dan ook centraal bij Gardens Business Centre New Babylon. Regelmatig organiseren we borrels waarbij huurders elkaar beter kunnen leren kennen, samen kunnen brainstormen en elkaar kunnen versterken.

Ben je op zoek naar full service kantoorunits tot 200 m²? Dan kun je terecht bij Gardens Business Centre New Babylon. Wij voorzien jouw organisatie graag van een passende werkomgeving. Of je nu in de opstart, groei, (inter)nationale uitbreiding zit of projectmatig werkt. Wij beschikken over ruim 40 volledig ingerichte kantoorunits die flexibel te huur zijn.

Ben je op zoek naar een flexibele werkplek? Dan ben je bij Gardens Business Centre New Babylon aan het perfecte adres. Wij bieden bedrijven en zelfstandige professionals de mogelijkheid om voor een bepaalde tijd een flexibele werkplek te huren. Wij beschikken over 25 flexibele werkplekken. In het centrale deel, bij de receptie en de koffielounge, zijn in eilanden de werkplekken vorm gegeven. De ideale locatie om rustig werkzaamheden uit te voeren. Desgewenst kun je één van onze overlegruimtes boeken om bezoek gastvrij te ontvangen.

Onze centrale ontmoetingsruimte zorgt ervoor dat wij jouw gasten op een prettige manier kunnen ontvangen. En stelt jou in staat om op een informele manier met de overige huurders kennis te maken en contact te onderhouden.

Bereikbaarheid
New Babylon ligt op een strategisch knooppunt, comfortabel gelegen tussen het grootste park van Den Haag en station Den Haag Centraal. Perfect bereikbaar met de keuze tussen trein, tram, bus, auto of fiets. Rotterdam/The Hague Airport en Schiphol op minder dan een half uur afstand en toch binnen vijf minuten in het sfeervolle historisch centrum.

- Per auto
New Babylon is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar. De Utrechtse Baan is gelegen naast New Babylon en geeft directe aansluiting op het Rijkswegennet (A4 Den Haag-Amsterdam, A12 Den Haag-Utrecht en A13 Den Haag-Rotterdam).

- Per OV
New Babylon bevindt zich naast het Centraal Station Den Haag. Van hieruit vertrekken doorlopend (intercity)treinen naar alle grote steden in Nederland en het buitenland. Meerdere keren per dag vertrekt een trein met directe aansluiting op de HSL op Rotterdam CS.

Beschikbaar metrage
Voor de verhuur zijn Plug & Play full service kantoorruimten te huur vanaf 10 m² tot 200 m². Elke kantoorruimte is volledig hoogwaardig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Tevens zijn er flexibele werkplekken in de corporate kantoortuin.
Parkeermogelijkheden
Voldoende parkeergelegenheid in de ondergelegen Q-park garage. Tevens is er een fietsenstalling aanwezig.
Voorzieningen
- Centrale receptie met representatieve gastvrouw;
- Gardens Lounge; centrale ontmoetings- & netwerkruimte met diverse zitjes en de dagelijkse krant;
- Onbeperkt high speed internet via eigen beveiligde glasvezel verbinding;
- Multifunctionele printer met fax via secure printing;
- Echte Italiaanse koffie varianten, vers fruit en gekoeld water;
- Vergader- en brainstormruimten on demand af te nemen;
- Betaal alleen voor wat je gebruikt, alles kan op rekening waardoor je maandelijks maar 1 factuur ontvangt;
- Aanvullende services zoals telefonie, telefoonservice en ICT ondersteuning via ICT partner Nextlevel ICT;
- The Hague Conference Centre voor alle zakelijke bijeenkomsten op maat maar ook voor een heerlijke lunch, borrel of private dining.

Datum van oplevering
In overleg.

Huurprijzen
Afhankelijk van de grootte van de unit zijn de huurprijzen vastgesteld vanaf € 65,- per m² per maand. Flexibele werkplekken zijn te huur vanaf € 350,- all-in per maand.

Huurtermijn
Zeer flexibele huurperioden, vanaf 6 maanden mogelijk.

Huurprijs
€65,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 5 m² tot 2000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Anna van Buerenplein 41
Postcode
2595 DA
Plaats
Den Haag
Oplevering
Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
diverse units

Den Haag

Koningin Juliana Plein 10
€69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Den Haag

Jan Pieterszoon Coenstraat 7
€69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Den Haag

Kalvermarkt 53
€400,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand