Kantoorpand De Bloemendaal 10 Den Bosch
Kantoorpand De Bloemendaal 10 Den Bosch
Kantoorpand De Bloemendaal 10 Den Bosch

 Algemeen
De Tech Factory is bestemd voor kleinschalige bedrijven in de IT/ICT-technische maakindustrie en is een broedplaats voor start-ups en ondernemers die toe zijn aan een professionele werkomgeving. Uiteraard kunnen ook bedrijven met een al langer bestaan terecht in de Tech Factory. Kruisbestuiving tussen ondernemers wordt gestimuleerd door het bieden van fijne werkruimtes die het mogelijk maken om prettig te kunnen ondernemen.

Vanaf 2014 is het gebouw omgedoopt tot een kantoorgebouw voor bezoekers en ondernemers in het gebouw, voorzien van een grote houten bank en enkele zitgelegenheden. Tevens fungeert de entree als vergaderfaciliteit en is er een bar aanwezig. Daarnaast voorziet het gebouw in een grote keuken met inbouwapparatuur die voor algemeen gebruik zijn. Het schilderwerk aan de binnenzijde is compleet vernieuwd en de toiletten zijn voorzien van nieuw tegelwerk voor een frisse uitstraling. De binnenwanden zijn bekleed met steigerhout. Installatietechnisch voorziet het gebouw in verwarming (cv+radiatoren) en een ventilatiesysteem daarnaast is het voorzien van eigen airco-units. Tevens beschikt het gebouw over een glasvezel internetverbinding. Aan de buitenzijde van het gebouw zijn parkeervakken aangegeven.

 Bereikbaarheid 
Bedrijventerrein “De Vutter” is direct gelegen aan de A59 (’s-Hertogenbosch-Waalwijk) en bevindt zich tegen het dorp Engelen en de nabijgelegen golfbaan. Dit bedrijventerrein wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van kleine en grootschalige bedrijfsactiviteiten. Op enkele minuten loopafstand is tevens een bushalte gelegen.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd inclusief onder andere: compleet vernieuwde entree met tegelvloer, meerdere kantoor-/archiefruimten, ruime sanitaire voorzieningen per verdieping, vloerbedekking, systeemplafond met armaturen, koeling (voorjaar 2015), c.v.-installatie met radiatoren, ventilatiesysteem, alarminstallatie, intercomsysteem, deels zonneschermen aan de voorzijde, kabelgoten voorzien van data- en elektrabekabeling. De verschillende werkplekken zijn gebruiksklaar (plug & play). in 2018 wordt het gebouw voorzien van LED verlichting en er worden diverse units op de begane grond opnieuw gerenoveerd

Kantoorruimte te huur op industrieterrein de Vutter in Den Bosch ALL-IN Huurprijzen € 120,- per m2 VVO.

In de ALL-IN huurprijs is inbegrepen: energiekosten, waterverbruik, onderhoud installaties, parkeren, gezamenlijk gebruik van bar-, keuken en vergaderfaciliteiten.

 

Huurprijs vanaf
€410,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
41 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
De Bloemendaal 10
Postcode
5221 EC
Plaats
Den Bosch
Omgeving
De Vutter
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Kantoor 0.11 BG
41 m²
€410,- per maand
Kantoor 0.12 BG
98 m²
€980,- per maand
Kantoor 0.13 BG
107 m²
€1.070,- per maand
Combinatie BG
178 m²
€1.780,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Den Bosch

De Vutter 9
€400,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Den Bosch

helftheuvelweg 11
€1.405,- Per maand
125 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren
diverse units

Den Bosch

Zandzuigerstraat 12
€125,- Per maand
Vanaf: 9 m²
Bekijk dit pand