Verhuurd: Rivium Quadrant 141
Capelle Aan Den Ijssel

2909 LC

Kantoorpand Rivium Quadrant 141 Capelle Aan Den Ijssel
verhuurd
Kantoorpand Rivium Quadrant 141 Capelle Aan Den Ijssel
Kantoorpand Rivium Quadrant 141 Capelle Aan Den Ijssel

De Gemini toren is gelegen aan de rijksweg A16 met een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam, is volledig gerenoveerd en biedt huurders een modern werkconcept met gebruik van gezamenlijke faciliteiten als receptiediensten, lunchmogelijkheden, flexibele vergaderoplossingen en ontvangst van uw klanten.

Dit gebouw is sinds eind 2017 onder beheer van Boatex op verschillende vlakken gemoderniseerd. Een unieke kans dus om kantoorruimte te huren op een toplocatie, gereed voor de toekomst. Werken in een aantrekkelijk en comfortabel klimaat met de mogelijkheid uw kantoor turn-key opgeleverd te krijgen.

Locatie
De Gemini toren staat op een fantastische zichtlocatie in businesspark Capelle Rivium. Iedere verdieping heeft 360 graden uitzicht over Rotterdam en Capelle aan den IJssel en is hoogwaardig opgeleverd. Het bedrijvenpark Rivium bevindt zich in de agglomeratie Rotterdam en is uitstekend bereikbaar, direct aan de A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Diverse gerenommeerde bedrijven hebben zich hier reeds gevestigd.

Bereikbaarheid
Capelle-Rivium is gelegen aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Deze unieke locatie ligt direct aan de A16. De onlangs sterk verbeterde op- en afritten van dit bedrijvenpark liggen aan de Abram van Rijckevorselweg. De bereikbaarheid per auto is derhalve uitstekend.

Ook per openbaar vervoer is Rivium goed bereikbaar. Metrostation Capelsebrug is op loopafstand gelegen. Tevens rijden buslijn 97 en 98 tussen het Rivium en metrostation Capelsebrug.

Huur hoogwaardige kantoorruimte, gerenoveerd in samenwerking met Jan des Bouvrie

De samenwerking die de Geminitoren met ’s lands bekendste interieurontwerper Jan des Bouvrie heeft is bijzonder. Samen met des Bouvrie is er per verdieping gekeken naar de mogelijkheden en de manieren om elke verdieping optimaal in te delen en te ontwerpen. Een garantie voor strakke vloeren, mooi afgewerkte wanden en stijlvolle gemeenschappelijke ruimtes.

Er is op diverse verdiepingen nog kantoorruimte beschikbaar, voor €130,- per vierkante meter.

Huurprijs
€130,- per m2, per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 200 m² tot 1200 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Rivium Quadrant 141
Postcode
2909 LC
Plaats
Capelle Aan Den Ijssel
Oplevering
Gestoffeerd

Meer in de buurt

Werkplekken
diverse units

Capelle Aan Den Ijssel

Rivium Boulevard 301-320
Vanaf €139,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Capelle Aan Den Ijssel

Rivium Boulevard 156-186
Vanaf €225,- Per maand
Vanaf: 55 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Capelle Aan Den Ijssel

Rivium Boulevard 301
€125,- Per m2, per jaar
Vanaf: 200 m²
Bekijk dit pand