Cypresbaan 3
Capelle Aan Den Ijssel

2908 LT

Kantoorpand Cypresbaan 3 Capelle Aan Den Ijssel
Kantoorpand Cypresbaan 3 Capelle Aan Den Ijssel
Kantoorpand Cypresbaan 3 Capelle Aan Den Ijssel

In Capelle aan den IJssel, tussen prins Alexander en Oosterflank strategisch gelegen, representatief kantoorgebouw met ruim parkeren. Het complex is in 1989 gebouwd en maakt onderdeel uit van bedrijvenpark Hoofdweg. Het object bestaat uit ca. 4.244m² verdeeld over 4 bouwlagen. Tot voor kort diende het gebouw als vestiging van energieleverancier Engie. Het achtergelegen (afsluitbare) parkeerterrein biedt ruimte aan 97 parkeerplaatsen en is voorzien van 2 elektrische laadvoorzieningen.

Bereikbaarheid:
Met de auto:
Gelegen op een zicht locatie aan de Cypresbaan te Capelle aan den IJssel, nabij open afritten van de snelwegen A16 en A20. De aangrenzende Hoofdweg vormt tevens een uitstekende verbinding met het centrum van Rotterdam en shoppingcenter Alexandrium.

Met het openbaar vervoer:
Ook met het openbaar vervoer is het gebouw uitstekend bereikbaar. NS station Rotterdam-Alexander bevindt zich op ca. 1,5km afstand met goede treinverbindingen naar Rotterdam Centraal Station, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Naast het NS-station is het gelijknamige metro-en busstation gelegen. De Buslijnen 175 en 190 stoppen vrijwel voor de deur van het
gebouw.

Staat van oplevering:
De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op het achtergelegen parkeerterrein. In totaal zijn er 97 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar.

Huurprijs:
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 85,- per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Aanvaarding:
In overleg, doch op korte termijn mogelijk.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Betaling:
Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per maand vooruit.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Overeenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijs
€30.062,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
4244 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Cypresbaan 3
Postcode
2908 LT
Plaats
Capelle Aan Den Ijssel
Oplevering
Gemeubileerd, In overleg

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Capelle Aan Den Ijssel

Barbizonlaan 104
€200,- Per m2, per jaar
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Capelle Aan Den Ijssel

Hollandsch Diep 63
€115,- Per m2, per jaar
Vanaf: 60 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Capelle Aan Den Ijssel

Rivium Quadrant 203 - 211
Vanaf €3.400,- Per maand
Vanaf: 340 m²
Bekijk dit pand